Czasami można coś fajnego podpatrzeć, czasami podzielić się opiniami o danym produkcie - zdecydowanie coś, co lubię

Na pierwszy rzut pokazuję swoje zakupy.
W animalcity.pl, robione 3 tygodnie temu.

W animalia.pl, paczka przyszła do mnie dzisiaj, ale jako że wszystko już dałam na swoje miejsce, wrzucam zdjęcia ze stronki

Oraz akcesoria do klatki

- gdzie szyłaś? Moja świnka przestała już sikać na swoją kanapę z polaru i przydałby mi się taki. Widzę też kilka paczuszek z Herbal Pets. Będę za chwilę robiła zakupy w tym sklepie i chętnie coś z nich kupiłabym, ale nie wiem co warto świnkom kupować (poza podstawowymi ziółkami, które już mam).
 - gdzie szyłaś? Moja świnka przestała już sikać na swoją kanapę z polaru i przydałby mi się taki. Widzę też kilka paczuszek z Herbal Pets. Będę za chwilę robiła zakupy w tym sklepie i chętnie coś z nich kupiłabym, ale nie wiem co warto świnkom kupować (poza podstawowymi ziółkami, które już mam).

Albo po prostu jeszcze nie zauważyły poidełka, bo dałam je w innym miejscu.
 Albo po prostu jeszcze nie zauważyły poidełka, bo dałam je w innym miejscu. A z kapciochem to nie mam pojęcia. Poidełko takie luksusowe mają Twoje świnki
 A z kapciochem to nie mam pojęcia. Poidełko takie luksusowe mają Twoje świnki 

ale z drugiego jestem zadowolona (pomijając małe niedociągnięcia). Dziś dostałam wielką pakę o wadze prawie 30 kg.
  ale z drugiego jestem zadowolona (pomijając małe niedociągnięcia). Dziś dostałam wielką pakę o wadze prawie 30 kg.   Drugi zakup był na keko.pl polecam
 Drugi zakup był na keko.pl polecam