I że najlepiej obserwować świnkę przy myciu - kiedy nie może dosięgnąć wszędzie, to znaczy, że jest za gruba (plus podobno to widać, bo świnka się robi kluskowata, ale ja sobie nie ufam, że zauważę).
 I że najlepiej obserwować świnkę przy myciu - kiedy nie może dosięgnąć wszędzie, to znaczy, że jest za gruba (plus podobno to widać, bo świnka się robi kluskowata, ale ja sobie nie ufam, że zauważę). No i wydaje mi się dłuższa niż moje poprzednie świnki. Ogólnie cały czas czuć u niej wszystkie gnaty
 No i wydaje mi się dłuższa niż moje poprzednie świnki. Ogólnie cały czas czuć u niej wszystkie gnaty 
 Nala jest minimalnie mniejsza od Abiego a to przecież jest ponad 6 miesięcy różnicy. Powinnam się martwić o wielkość Abiego?
 Nala jest minimalnie mniejsza od Abiego a to przecież jest ponad 6 miesięcy różnicy. Powinnam się martwić o wielkość Abiego? 
  Wiadomo każda z Nas by chciała mieć dorodnego świniaczka, ale tak samo jest jak z ludźmi każdy przypadek jest inny. Mogą być 2 takie same osoby o wzroście/wadze a wyglądać zupełnie inaczej. Abi może jeszcze podrośnie, a jak nie to co z tego
 Wiadomo każda z Nas by chciała mieć dorodnego świniaczka, ale tak samo jest jak z ludźmi każdy przypadek jest inny. Mogą być 2 takie same osoby o wzroście/wadze a wyglądać zupełnie inaczej. Abi może jeszcze podrośnie, a jak nie to co z tego  Przecież i tak jest ładny.
 Przecież i tak jest ładny. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości