Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Pogaduchy świnkowe i nie tylko

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
Nynak
Użytkownik
Świnki morskie: Watson i Adolf :)
Kontaktowanie:

Pogaduchy świnkowe i nie tylko

Postautor: Nynak » 29 stycznia 2016, 13:54

Zakładam ten nowy temat ponieważ.... przejrzałam forum "ogólnie" i bardzo mnie zdziwiło że dla Waszej przyjemności są tutaj tylko dwa tematy. Śmieszne zdjęcia i zabawne sytuacje.
Wydaje mi się to dziwne że nie ma tematu w którym można swobodnie pogadać na więcej różnistych tematów nie koniecznie dotyczących jedynie nagłych problemów użytkowników "widmo" którzy po zalogowaniu natychmiast dodają temat z dotyczącym ich problemem (bez zadania sobie trudu czy taki temat już był lub czy problem został omówiony, z resztą często kilkakrotnie i wyczerpująco), a potem kiedy dostaną odpowiedź na talerzu znikają, a Wy nigdy nie dowiecie się czy historia z pupilem rozwiązała się dobrze i czy Wasz wysiłek i troska się opłaciła. Patrząc na te tematy czasami można stracić wiarę w ludzi. Podziwiam cierpliwość osób odpisujących na te problemy mimo w kółko powtarzających się sytuacji i pisania w kółko to samo, widać że jest to zupełnie charytatywne ze względu na same świnki a nie ich właścicieli.
Dlatego też zakładam ten temat, żeby można było pogadać nie koniecznie na tematy problemów gdzie przecież nikt z Was nie będzie pisał swoich historii żeby nie robić offtopów a często by się chciało czymś podzielić z innymi i towarzysko pogadać.
Co o tym myślicie? :)

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Chillinka
Użytkownik
Świnki morskie: Chilli ur.01.V.15, Ruby ur.08.I.16
Kontaktowanie:

Re: Pogaduchy świnkowe i nie tylko

Postautor: Chillinka » 29 stycznia 2016, 14:04

Myślę, że fajna inicjatywa :)

Nynak
Użytkownik
Świnki morskie: Watson i Adolf :)
Kontaktowanie:

Postautor: Nynak » 29 stycznia 2016, 15:01

To może zacznę i wrzucę zdjęcie Watsona które jest już w sumie w powitaniu ale jest fajne. Nie wrzucę go do wątku który już istnieje o śmiesznych zdjęciach bo jest stary i mogłabym zasłużyć na złotą łopatę "kopacza roku" w wątkach xD
Pierwsze Pan Watson the majestic.
Obrazek
I drugie pt "wiem co kombinujesz, przejrzałem cię" :D
Obrazek

W ogóle Chillinka masz piękną świnkę :) Czarna jak mały diabełek, mam słabość do czarnych zwierzaków, zazwyczaj wyglądają obłędnie :D W wersji rozetkowej jest super :)

Awatar użytkownika
Chillinka
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Chillinka » 30 stycznia 2016, 10:01

Dziękuję, dziękuje :) Ktoś powiedział, że wygląda jak mały diabełek i nawet troszkę prawdy w tym jest. Jedyny moment, w którym pluje sobie w brodę za ten mój wybór to niestety obcinanie pazurków ale radzimy sobie ^^

To i ja wrzucę fotki Prosięcia

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: GalaxySparkle » 30 stycznia 2016, 12:35

No spoko, może być taki temat. Tylko fotki świnek wrzucajcie jednak do wątku z fotkami, skoro taki jest. Nie ma problemu, że dawno nikt w nim nie pisał. Taki wątek nie traci terminu ważności i nie ma Złotej Łopaty za odświeżenie.

Awatar użytkownika
Chillinka
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Chillinka » 31 stycznia 2016, 11:57

Myślę, że wątkowi ze zdjęciami można by zmienić nazwę na np. "Zdjęcia waszych świnek", bo to "śmieszne" strasznie myli. Chciałabym się czasem pochwalić zdjęciami swojego pupila, niekoniecznie śmiesznymi, a nazwa tamtego tematu gubi.

Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: GalaxySparkle » 31 stycznia 2016, 12:27

Przychylam się. :) Śmieszne fotki można przecie wstawiać także w wątku ogólnym z fotkami, a autorka wątku 'Śmieszne zdjęcia' i tak już dawno nie była u nas widziana...

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Ogólnie”