. A to będzie wigilia i mniej krzyków będzie xP. Bo przed grudniem nie mam żadnych imienin, urodzim
. A to będzie wigilia i mniej krzyków będzie xP. Bo przed grudniem nie mam żadnych imienin, urodzim . A to będzie wigilia i mniej krzyków będzie xP. Bo przed grudniem nie mam żadnych imienin, urodzim
. A to będzie wigilia i mniej krzyków będzie xP. Bo przed grudniem nie mam żadnych imienin, urodzim
 , na każdą porę roku można coś wymyśleć - na wiosne -a to jeszcze że za zimno, lato - że się świniak przegrzeje, jesień - że pogoda się psuje i pada...
, na każdą porę roku można coś wymyśleć - na wiosne -a to jeszcze że za zimno, lato - że się świniak przegrzeje, jesień - że pogoda się psuje i pada...

klauduśapisze:Raczej nie ryzykowałabym kupnem świnki w grudniu... Nawet, gdyby miałaby być tylko ułamek sekundy na mrozie.

Vensha pisze:Elizabeth umiem rozpoznawać płeć.

Vensha pisze:No to jesli będzie świnka która nie siedzi w miejscu a podskakuje biega, gada z innymi i bedzie żywiołowa to taka powinna być zdrowa? I taką wziać?

)
  )  
  to jednak wolą nie być aż tak bardzo zaskakiwane  :wsciekly:
 to jednak wolą nie być aż tak bardzo zaskakiwane  :wsciekly:  Wytłumacz, że świnki to zwierzątka stadne i samym jest im po prostu smutno
 Wytłumacz, że świnki to zwierzątka stadne i samym jest im po prostu smutno   
 klauduśapisze:Raczej nie ryzykowałabym kupnem świnki w grudniu... Nawet, gdyby miałaby być tylko ułamek sekundy na mrozie.
 chociaz pewnie zycza sobie za to jak za zboze - TIGRA zakaz chorowania do wiosny !!
 chociaz pewnie zycza sobie za to jak za zboze - TIGRA zakaz chorowania do wiosny !!*nicia* pisze:Bercik nie to ze ja bronie - bo sa taxowki i zawsze lepiej te 10zl wydac ale podjechac pod sama klinike albo poprosisc kogos o podwozke, ale jak juz by byl trzaskajacy mroz ze sama bym nosa nie chciala wysciubic z domu to bym zamowila pewnie wiziyte domowachociaz pewnie zycza sobie za to jak za zboze - TIGRA zakaz chorowania do wiosny !!
 ale facet dostał opierdziel żeby je chociaż zasłonił od wiatru
 ale facet dostał opierdziel żeby je chociaż zasłonił od wiatru 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości