Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Mama nie lubi prosiaczkow

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
Awatar użytkownika
Talia
Hodowca
Świnki morskie: Grappa, Anastazja, Princeska, Duchessa, Falbala
Kontaktowanie:

Re: Mama nie lubi prosiaczkow

Postautor: Talia » 20 sierpnia 2011, 16:10

taa... To nie jest tak że mama nie lubi prosiaków, bo prosiaków nie da się nie lubić! Po prostu nie chce zaczynać, bo wie że na 1 się nie skończy :D
Moja tez nie była za 2,3 świnką. A teraz non stop słyszę ' Natalia, pokaż mi stronę gdzie są wyniki Anastazji z wystawy, bo koleżance z pracy chcę pokazać'...

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
vagina_denata
Zasłużony
Świnki morskie: Lucek, Harley, Remek
Kontaktowanie:

Postautor: vagina_denata » 20 sierpnia 2011, 16:56

U mnie jest to samo :) Najpierw, jak miałam 9 lat, mama nie chciała się zgodzić na pierwszą świnkę, a teraz tylko rozsyła koleżankom zdjęcia chłopaków :) Pyta się co u nich słychać i jak do mnie przyjeżdża zawsze im przywozi coś dobrego :) Tych stworzonek nie da się nie polubić jak się je lepiej pozna :mrgreen:

W orszak niech wierzy, kto nie wie gdzie idzie.

Awatar użytkownika
Domino
Użytkownik
Świnki morskie: Oskarek [*], Roxy
Kontaktowanie:

Postautor: Domino » 20 sierpnia 2011, 18:59

Dzieki wszystkim bardzo pomogliscie, po zakupie napisze jaka byla reakcja mamy na swinke ;)

Martex
Użytkownik
Świnki morskie: Miki i Lukas
Kontaktowanie:

Postautor: Martex » 30 sierpnia 2011, 16:57

Nie znam Twojej mamy,ale moja jest taka,że nawet jeśli by nie lubiła jakiegoś mojego zwierzęcia to i tak by je karmiła i wgl.

Awatar użytkownika
keyka
Użytkownik
Świnki morskie: Koff & Niki
Kontaktowanie:

Postautor: keyka » 30 sierpnia 2011, 20:53

Moja mama też nie była za świnkami ;) A dzisiaj jak miałam Kofiego na kolanach podeszła i zaczęła go głaskać, stwierdziła nawet że mogliśmy wcześniej nad nimi pomyśleć bo są takie fajne :lol:

Awatar użytkownika
Nefele
Użytkownik
Świnki morskie: Zulson
Kontaktowanie:

Postautor: Nefele » 30 sierpnia 2011, 22:28

Mamy zawsze się przekonują ;). Moja mama jest straszną pedantką a mimo to pokochała świnia! Hehehe nawet przeżyła bobki i trociny na dywanie :lol: Większy problem był z tatą, który marudził, że woli psa, ale nim się zajął sam Zulson przymilając się do niego i teraz tata jak wraca z pracy to pierwsze co to wita się ze świnią :lol: . Jak wyjeżdżam na studia i zabieram Zulsona to bardziej tęsknią nawet za nim niż za mną :D.

Myślę, że po prostu trzeba czasu i rozmowy :). Jak rodzice będą widzieć jak się opiekujesz świnią to na pewno przychylniej na nią spojrzą. Głowa do góry :).

Obrazek

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Ogólnie”