), po za tym nie wydaje mi się to dobrym pomysłem na początku może ze 2-3 razy wynosiłem klatkę do kuchni, ale później się przyzwyczaiłem. Moja kuzynka jak jeszcze miała chomika to wynosiła klatkę właśnie do łazienki na noc (dosyć długo z tego co wiem), ale klatka chomika jest mniejsza, po za tym chomik w nocy strasznie hałasuje. Ale pomyślcie sami jak jest w łazience i jak długo byście wytrzymali smród od załatwiania się i od kosmetyków do tego para. Ogólnie jestem na nie.
 ), po za tym nie wydaje mi się to dobrym pomysłem na początku może ze 2-3 razy wynosiłem klatkę do kuchni, ale później się przyzwyczaiłem. Moja kuzynka jak jeszcze miała chomika to wynosiła klatkę właśnie do łazienki na noc (dosyć długo z tego co wiem), ale klatka chomika jest mniejsza, po za tym chomik w nocy strasznie hałasuje. Ale pomyślcie sami jak jest w łazience i jak długo byście wytrzymali smród od załatwiania się i od kosmetyków do tego para. Ogólnie jestem na nie. Moja świnka śpi w nocy tylko dwie godziny, a ja potrzebuję aż 11. Nie żeby mi przeszkadzało, jak sobie je lub skacze, ale od kiedy się oswoiła, to bardzo głośno piszczy jak tylko się zorientuje, że jestem w pokoju
 Moja świnka śpi w nocy tylko dwie godziny, a ja potrzebuję aż 11. Nie żeby mi przeszkadzało, jak sobie je lub skacze, ale od kiedy się oswoiła, to bardzo głośno piszczy jak tylko się zorientuje, że jestem w pokoju   Poza tym to strasznie gryzie pręty, chce sobie o 1.00 po pokoju pobiegać
 Poza tym to strasznie gryzie pręty, chce sobie o 1.00 po pokoju pobiegać   To wszystko się dzieje w nocy i mój prosiak uniemożliwia mi sen
 To wszystko się dzieje w nocy i mój prosiak uniemożliwia mi sen  Dlatego dostał nową klatkę i nowe akcesoria do niej (typu domek, miseczka itd.) i na noc wynoszę go do pokoju mojej siostry, która mieszka w Anglii
 Dlatego dostał nową klatkę i nowe akcesoria do niej (typu domek, miseczka itd.) i na noc wynoszę go do pokoju mojej siostry, która mieszka w Anglii  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość