Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ile wydajecie na świnkę?

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik
Świnki morskie: mały,gładkowłosy milutki Pikuś

Re: Ile wydajecie na świnkę?

Postautor: elvirka96.n » 26 października 2012, 17:40

Ja też nie zwracam uwagi na owoce i warzywa i też mam dużą klatkę.Czemu 2 razy więcej płacę chodziarz mam 1 świnkę i do tego prosiaczka?

Nie każdy kto ma zwierzę,lubi zwierzęta.Niektórzy mają je tylko dla zabawy.PAMIĘTAJ!!!ZWIERZĘTA TO NIE ZABAWKI I NIE MOŻNA SIĘ NIMI BAWIĆ.ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA I CHCĄ BYĆ KOCHANE.NIE RÓB IM KRZYWDY!!!

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 26 października 2012, 17:43

ja mam klatkę 150 :) może za dużo marnujesz siana itp albo poprostu kupujesz za drogo i dlatego :) bardziej sie opłaca kupić przez net gdyz jak kupujesz więcej płacisz raz za przesyłkę a jakbyś policzyła koszt dojazdu do sklepu i dzwiganie tego wszystkiego wyjdzie cię tyle samo albo i drożej :)

Awatar użytkownika
kin28
Moderator
Świnki morskie: Gizmula [*] Daisy [*] Coco [*] Ada [*] Lilo
Kontaktowanie:

Postautor: kin28 » 26 października 2012, 17:45

Ja jakby nie patrzeć na warzywa, owoce i jakieś hamaczki i inne badziewia, to wydaje na nie 40zł. A karma raz na 3-4 miesiące. Na prawdę większe ilości kupione przez internet bardziej się opłacają.

Świnka to zwierzątko bardzo towarzyskie, znakomicie czuje się w towarzystwie pokarmu.

Awatar użytkownika
monicace
Użytkownik
Świnki morskie: Zosia, Mania
Kontaktowanie:

Postautor: monicace » 26 października 2012, 18:03

[quote="elvirka96.n"]Czemu 2 razy więcej płacę chodziarz mam 1 świnkę i do tego prosiaczka?

Wychodzi Ci dużo drożej,bo jak sama pisałaś kupujesz małe paczki, które się szybciej kończą i musisz kupować częściej. Może zacznij używać maty, a trocinki rozrzucaj tylko tam gdzie świnka sika, wtedy zawsze mniej trocin zużyjesz.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Engi
Moderator
Świnki morskie: [*]
Kontaktowanie:

Postautor: Engi » 26 października 2012, 18:38

Na forum jest już podobny temat. Elvirka96.n już Ci pisałem, że zanim założysz nowy temat używaj opcji szukaj. Jeszcze jeden raz i zostaną wyciągnięte wobec Ciebie konsekwencje, a z tego co widzę masz już 2 ostrzeżenia, 3 Ci nie potrzebne.

Obrazek

Wróć do „Ogólnie”