Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Ma, troszkę, ale mam ją od niedawna i już jej wystarczy że mu oczko ropieje i muszę mu codziennie podawać lek, wiec na razie go z tymi pazurami nie chce stresować Ale już nie długo
Kocixu - No tak. Okej. Tak btw. to normalnie cała Gizmula, też jej oczko ropiało, ahh. Kiedy to było, taka mała i chudziutka była *_* Chester <33 Kurde, ale imiona to są pokręcone. Samiec Mania, samiczka Chester...
Kin28- He he, no fakt podobne ale moja jest bardziej brązowa czego na zdjęciu tak nie widać. A co do imienia to już jest Maniek/Manfred ;d Nie chce mu zmieniać na jakieś inne bo mi się będzie ciężko przyzwyczajać, a skąd miałam wiedzieć, że to samiec. Koleś mi wmawiał, że to na 100% samiczka -,-
Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski