Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Mordor, czyli głupie pytania użytkownika KochneŚwiniaki

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
KochneŚwiniaki
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Brukselka I rodzaje kapust

Postautor: KochneŚwiniaki » 8 stycznia 2016, 19:38

I czy swinka musi codziennie doatawac warzywa u ogolnie owoce I zielenine

Awatar użytkownika

befana30
Użytkownik
Świnki morskie: Pusia i Kluska;
Gacus :)
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 8 stycznia 2016, 20:12

a klikles na ten link? przeciez pisze prosto z mostu i na temat- chyba musi skoro ma miec staly dostep do witamin i by jej organizm funkcjonowal jak nalezy nie? wyobraz sobie ze przez tydzien jedziesz sam na kromce suchego chleba codziennie- zero wedlin czy nabialu, owocow i warzyw, jak myslisz bedziesz sie dobrze czul..?

"Vivi e lascia vivere" Schopenhauer

madzia0902
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: madzia0902 » 8 stycznia 2016, 20:20

KochneŚwiniaki pisze:I czy swinka musi codziennie doatawac warzywa u ogolnie owoce I zielenine

Powiem szczerze, że jestem w szoku że ktokolwiek jeszcze odpisuje na Twoje posty, ja gdybym była adminem to usunęłabym Cię z grupy bo albo jesteś głupim męczącym dzieciakiem albo nabijasz się z nas i specjalnie zadajesz w kółko te same pytania aby sprawdzić cierpliwość osób na tym forum albo nie wiem może jesteś wredny i lubisz być upierdliwy. Bo nie wierzę że istnieje na świecie ktokolwiek kto nie zrozumiałby 15 razy powtarzanych tych samych odpowiedzi. :evil:

-NienormalnieNormalna-
Użytkownik
Świnki morskie: Róża i Pianka
Kontaktowanie:

Postautor: -NienormalnieNormalna- » 8 stycznia 2016, 20:59

Szkoda klawiatury na takie osoby :')

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 8 stycznia 2016, 22:31

Wreszcie znalazły się osoby, które myślą podobnie jak ja. Galaxy zrób coś z tym. Ban jest jak najbardziej wskazany. Zaśmieca forum.

KochneŚwiniaki
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: KochneŚwiniaki » 9 stycznia 2016, 0:45

A I czy miake z warzywami/zieleninka mam dawac raz dziennie czy dwa jak wy ddajecie

befana30
Użytkownik
Świnki morskie: Pusia i Kluska;
Gacus :)
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 9 stycznia 2016, 8:35

KochneŚwiniaki pisze:A I czy miake z warzywami/zieleninka mam dawac raz dziennie czy dwa jak wy ddajecie

:read: !!!
viewtopic.php?f=7&t=8656&p=158769#p158769
:wall:

EDIT
@Galaxy mi tez juz rece opadaja i choc staralam sie ile moglam, by cierpliwie tukowi odpowiadac to zgadzam sie z dziewczynami- on zyje ponad stan, wychodzi z blednego zalozenia, ze my "musimy", a on sie tylko domaga nie okazujac w zamian zadnej zyczliwosci i wdziecznosci, spojrz na jego posty w jednym nawet nadmienil, ze jakiejs tam informacji potrzebuje "jak najszybciej" a chodzilo oczywiscie o kolejna, tysiac razy walkowana bzdete :/ i wcale nie mysle, ze to jakis upierdliwy dzieciak czy facet, ktoremu sie w domu nudzi, wiec postanowil sie pobawic w "mordowanie" ludzi na necie tylko typowy, realny, pospolity TUK, ktory ludziom krwi psuje, a kazda otrzymana rade wciaz neguje i podwaza :/

"Vivi e lascia vivere" Schopenhauer

Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: GalaxySparkle » 9 stycznia 2016, 14:51

Jest weekend, sobotnie popołudnie przy kompie, zara tutaj ogarnę sytuację. ;) Nie odpisujcie mu już w innych jego wątkach.

EDIT:
OK, połączone wszystko. Część skasowałam, większość jest tu razem. Szkoda mi było tych wartościowych postów, w których ludzie próbowali odpowiadać na litanię głupich pytań. Mam jedynie nadzieję, że użytkownik KochneŚwiniaki to znudzony nieudolny troll, który wcale nie ma świnki, a jeśli ma, to tak naprawdę potrafi się nią dobrze opiekować. Jeśli ktoś ma czas i ochotę, może tutaj odpisywać.

@KochneŚwiniaki Bana nie ma, ale wszystkie swoje głupie pytania zadajesz w tym wątku. Każdy nowy wątek jaki założysz zostanie skasowany lub przyłączony do tego.

KochneŚwiniaki
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Mordor, czyli głupie pytania użytkownika KochneŚwiniaki

Postautor: KochneŚwiniaki » 12 stycznia 2016, 18:34

Czy wystraczy ze swince dam trzy warzywka I zieolonka dziennie czy musi byc wiecej

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Ogólnie”