befana30 pisze:A mnie od razu taka mysl uderzyla- jak tego proska brac na rece nie bojac sie o zgniecenie jajeczek?jak Gacka biore to futro wszystko amortyzuje, ale takiego lysola to az strach w obawie o klejnoty
befana30 pisze:To napewno- niejedna swinia mu zazdrosci
Chociaz Ci powiem, ze te jajeczka mu jakiegos pokretnego uroku dodaja, nie dosc ze rozowy jak to wspomniana parowa to jeszcze fajny grubiutki, takze zabawnie to musi wygladac, gdy jajo idzie na poszukiwanie jedzenia czy zabiera sie za szkudzeniezreszta gdy moj Gacek przybiera mine zapowiadajaca chec zeszkudzenia- spojrzenie spod byka, kroczek do przodu w danym kierunku, anteny boczne w perfekcyjnym poziomie i "zerkam" kiedy nie patrza, by wmig leciec tam gdzie sobie uwidzialem, to tez go wyzywam " Jajo, co ty znowu kombinujesz?"
befana30 pisze:To napewno- niejedna swinia mu zazdrosci
Chociaz Ci powiem, ze te jajeczka mu jakiegos pokretnego uroku dodaja, nie dosc ze rozowy jak to wspomniana parowa to jeszcze fajny grubiutki, takze zabawnie to musi wygladac, gdy jajo idzie na poszukiwanie jedzenia czy zabiera sie za szkudzeniezreszta gdy moj Gacek przybiera mine zapowiadajaca chec zeszkudzenia- spojrzenie spod byka, kroczek do przodu w danym kierunku, anteny boczne w perfekcyjnym poziomie i "zerkam" kiedy nie patrza, by wmig leciec tam gdzie sobie uwidzialem, to tez go wyzywam " Jajo, co ty znowu kombinujesz?"
befana30 pisze:Kurcze , no szkoda ze nie moge zdjec wstawic bo bym sie pochwalila Kluska kiedy mi wlazla do torby z salata- tez wybylam na chwile, wracam, szukam jej i nigdzie nie widze, wolam a tu slysze szelest reklamowki, zagladam a tam Kluseczka w istnym raju, cos jak Twoj Pikio, male swinskie cwaniaczkiu mnie kradziez z koszyczka w kuchni to codziennosc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości