Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Zdjęcia Waszych świnek

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
madzia0902
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Zdjęcia Waszych świnek

Postautor: madzia0902 » 26 kwietnia 2016, 23:18

Jejku jakie Piko ma jajca :D mój Stefan jest wykastrowany więc nie wiedziałam że mogą one urosnąć do takich rozmiarów :O :D

Awatar użytkownika

befana30
Użytkownik
Świnki morskie: Pusia i Kluska;
Gacus :)
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 26 kwietnia 2016, 23:27

@madzia0902
a gdzie ty tam patrzysz :naughty:
ale faktycznie, co za "jajo" xD przy nim moj Gacek sie kryje bez dwoch zdan :lol: chociaz jakby mu tylek ogolic to chyba by bylo podobnie :naughty:

"Vivi e lascia vivere" Schopenhauer

madzia0902
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: madzia0902 » 26 kwietnia 2016, 23:34

:lol: Ahahah befana30 no takich jajców to nie dało się nie zauważyć

befana30
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 26 kwietnia 2016, 23:46

A mnie od razu taka mysl uderzyla- jak tego proska brac na rece nie bojac sie o zgniecenie jajeczek? :lol: jak Gacka biore to futro wszystko amortyzuje, ale takiego lysola to az strach w obawie o klejnoty xD

Awatar użytkownika
Pikoskinnypig
Użytkownik
Świnki morskie: Piko
Kontaktowanie:

Postautor: Pikoskinnypig » 27 kwietnia 2016, 6:43

befana30 pisze:A mnie od razu taka mysl uderzyla- jak tego proska brac na rece nie bojac sie o zgniecenie jajeczek? :lol: jak Gacka biore to futro wszystko amortyzuje, ale takiego lysola to az strach w obawie o klejnoty xD

Nic mu sie nie dzieje, nie bola go nawet jak je zgniecie :) czasem musze mu tylek umyc albo wytrzec zeby brudny nie byl, to go nic nie boli :) po prostu ma sie czym pochwalic :)

´Nasi idealni towarzysze mają zawsze 4 łapy´<3 - Colette

befana30
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 27 kwietnia 2016, 11:09

To napewno- niejedna swinia mu zazdrosci :D
Chociaz Ci powiem, ze te jajeczka mu jakiegos pokretnego uroku dodaja, nie dosc ze rozowy jak to wspomniana parowa to jeszcze fajny grubiutki, takze zabawnie to musi wygladac, gdy jajo idzie na poszukiwanie jedzenia czy zabiera sie za szkudzenie :D zreszta gdy moj Gacek przybiera mine zapowiadajaca chec zeszkudzenia- spojrzenie spod byka, kroczek do przodu w danym kierunku, anteny boczne w perfekcyjnym poziomie i "zerkam" kiedy nie patrza, by wmig leciec tam gdzie sobie uwidzialem, to tez go wyzywam " Jajo, co ty znowu kombinujesz?" :lol:

Awatar użytkownika
Pikoskinnypig
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Pikoskinnypig » 27 kwietnia 2016, 14:34

befana30 pisze:To napewno- niejedna swinia mu zazdrosci :D
Chociaz Ci powiem, ze te jajeczka mu jakiegos pokretnego uroku dodaja, nie dosc ze rozowy jak to wspomniana parowa to jeszcze fajny grubiutki, takze zabawnie to musi wygladac, gdy jajo idzie na poszukiwanie jedzenia czy zabiera sie za szkudzenie :D zreszta gdy moj Gacek przybiera mine zapowiadajaca chec zeszkudzenia- spojrzenie spod byka, kroczek do przodu w danym kierunku, anteny boczne w perfekcyjnym poziomie i "zerkam" kiedy nie patrza, by wmig leciec tam gdzie sobie uwidzialem, to tez go wyzywam " Jajo, co ty znowu kombinujesz?" :lol:

Raz sprzątałam Pikusiowi, i chciałam mu umyć miseczkę.. poszłam do kuchni, a jak wróciłam to zobaczyłam to.. myślałam że pęknę ze śmiechu :D

Obrazek

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 27 kwietnia 2016, 16:33

befana30 pisze:To napewno- niejedna swinia mu zazdrosci :D

A ja zawsze myślałam, że się zazdrości "pitola" a nie dżonder :hmmm: :lol: :lol:

befana30
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 27 kwietnia 2016, 18:14

Kurcze , no szkoda ze nie moge zdjec wstawic bo bym sie pochwalila Kluska kiedy mi wlazla do torby z salata- tez wybylam na chwile, wracam, szukam jej i nigdzie nie widze, wolam a tu slysze szelest reklamowki, zagladam a tam Kluseczka w istnym raju, cos jak Twoj Pikio, male swinskie cwaniaczki :lol: u mnie kradziez z koszyczka w kuchni to codziennosc :D

Awatar użytkownika
Pikoskinnypig
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Pikoskinnypig » 27 kwietnia 2016, 19:06

befana30 pisze:Kurcze , no szkoda ze nie moge zdjec wstawic bo bym sie pochwalila Kluska kiedy mi wlazla do torby z salata- tez wybylam na chwile, wracam, szukam jej i nigdzie nie widze, wolam a tu slysze szelest reklamowki, zagladam a tam Kluseczka w istnym raju, cos jak Twoj Pikio, male swinskie cwaniaczki :lol: u mnie kradziez z koszyczka w kuchni to codziennosc :D

Ja raz mojemu chrumkowi dawalam trawe ktora narwalam :D to tez wlazl do worka i zajadal sie xD a ja myslalam ze tylko Piko to taki as, mojej kolezanki swinka to zasypia na stojaco przy misce i pozniej na nia po prostu spada :D

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca