Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Niepolecani weterynarze

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
admin
Administrator
Kontaktowanie:

Niepolecani weterynarze

Postautor: admin » 2 czerwca 2007, 19:20

Temat trochę zdublowany, ale bardzo się przyda. Podawajcie tutaj weterynarzy, których nie polecacie. Oczywiście proszę pokrótce uzasadnić swoją opinię.

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Monia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Monia » 3 czerwca 2007, 11:03

nie polecam weterynarza w Warszawie na ul. Książęcej ponieważ nie umiał zdiagnozować co dloega mojemu prosiakowi i męczył ją przez tydzień kropłówkami i zastrzykami podczas gdy przyczyną był ropień pod oczkiem..

Awatar użytkownika
Lidziiia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Lidziiia » 5 czerwca 2007, 21:07

Nie polecam weta w Łobzie przy ul. Obr. Stalingradu. Powód już podawałam.

"Brak wody może być najważniejszą kwestią, z którą ludzkość będzie miała do czynienia w najbliższej przyszłości..."
Jan Paweł II

Awatar użytkownika
Teeta
Użytkownik
Świnki morskie: 3 świnki, 2 króliki, 1 kot
Kontaktowanie:

Postautor: Teeta » 7 czerwca 2007, 16:50

Szczecin - dawna przychodnia na Ostrawickiej, teraz na Wojska Polskiego k/o Pogotowia Ratunkowego!
to jest pogotowie 24h, więc jak musicie to radzę mieć czujność!

:)

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 7 czerwca 2007, 18:42

To ja nie polecam w Szczecinie weta na Chopina. Jest tam bardzo drogo (za szczepienie na nosówkę zapłaciłam 50 zł, a u mojego weta 25 zł), a do tego dwie fretki samiczki mojego znajomego straciły tam życie, obie podczas sterylki, z tego co pamiętam to chyba niewłaściwie je uśpił do zabiegu. Wiem, że to chodzi o fretki, no ale zawsze coś, uważać trzeba.

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

aja
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Niepolecani weterynarze

Postautor: aja » 24 września 2007, 12:06

NIE POLECAM weterynarza w SKIERNIEWICACH na ulicy CZYSTEJ

Powód: poszłam ze świnką, no ma przerośnięte delikatnie zęby trzonowe, należałoby je przypiłować, ale my nie mamy czym, może ją pani dokarmiać papkami, a jak już nie będzie mogła jeść to uspić. :szok:

A nikt nie pomyslał, że przez okres karmienia porani sobie tymi zębami policzki i język?
WETERYNARZ DO BANI :dobani: :dobani: :dobani: :dobani:

Ana
Użytkownik
Świnki morskie: Funcia, Kevinek[*]
Kontaktowanie:

Nie polecam

Postautor: Ana » 2 kwietnia 2009, 14:16

Nie polecam wterynarza na ulicy Szarotki w Bielsku- Białej!
Wmawiają tam głupoty! Ja się z czyms takim własnie tam spotkałam:
BYłam z Kevinkiem i robiła mu zdjęcie aby zobaczyć czy nie ma żadnych przeżutów raka i powiedziała mi że nie ma i ze mogłaby operowac, ale jak go inna weterynarka usypiała to wyczuła gózka koło zeber. Krótko mówiąc chciała mnie naciągnac na pieniadze!
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 21:23 przez admin, łącznie zmieniany 9 razy.
Powód: Post przyłączono do istniejącego tematu.

Anonymous

Re:

Postautor: Anonymous » 30 września 2009, 8:36

Teeta pisze:Szczecin - dawna przychodnia na Ostrawickiej, teraz na Wojska Polskiego k/o Pogotowia Ratunkowego!
to jest pogotowie 24h, więc jak musicie to radzę mieć czujność!

Anonymous

Re: Nie polecani weterynarze

Postautor: Anonymous » 16 stycznia 2010, 23:14

Zachorowała papuga Nimfa więc udałem się do weterynarza przy ul.Wojska Polskiego 92 w Szczecinie.Myślałem że to są fachowcy ale okazało że się myliłem.Papuga miała dostać zastrzyk .Lekarz wbił grubą igłe tak głeboko w pierś ptaka że ptak w ciąku kilku sekund już nie żył.TAK LECZĄ W LECZNICY ZWIERZĄT W SZCZECINIE PRZY UL WOJSKA POLSKIEGO 92.

Boni
Użytkownik
Świnki morskie: Boni 1 Rok
Kontaktowanie:

Re: Nie polecani weterynarze

Postautor: Boni » 29 marca 2010, 19:55

Nie polecam wetera w Gdansku na ul.Opolskiej 7 jest taki niedobry.Obcinał pazurki mojemu maleństwu,tak głośno kwiczał i mnie ugryzł.Wet trzumaj jego głowe dłonią a nie dwoma palcami.Nie mogłem patrzeć jak Boni sie przewracał.A i jak trzymałem palcami głowe Boniemu to mi powiedział-Te palce to wiesz gdzie sobie możesz włożyc.Już chciałem coś mówić ale się powstrzymałem. :hyhy:

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Ogólnie”