PS. Przydałoby się jeszcze więcej kolorów, przytłaczają mnie te szarości
 . A poza tym, to wygląd jest super. Przejrzyście, czytelnie, czyli tak, jak powinno być.
. A poza tym, to wygląd jest super. Przejrzyście, czytelnie, czyli tak, jak powinno być. . A poza tym, to wygląd jest super. Przejrzyście, czytelnie, czyli tak, jak powinno być.
. A poza tym, to wygląd jest super. Przejrzyście, czytelnie, czyli tak, jak powinno być. co do pochwal,zastanawiam sie czy to dobry pomysl,bo coniektorzy sypia nimi jak z rekawa, osobiscie uwazam,ze powod przyznania ostrzezenia jest sprawa moderatorow i osoby zainteresowanej,ale mozliwosc czytania tego przez innych moze stac sie motywacja do poprawy,co do subforow,forum sie rozwija i w miare rozwoju dzielimy tematy by uniknac chaosu,dziekuje za uznanie
 co do pochwal,zastanawiam sie czy to dobry pomysl,bo coniektorzy sypia nimi jak z rekawa, osobiscie uwazam,ze powod przyznania ostrzezenia jest sprawa moderatorow i osoby zainteresowanej,ale mozliwosc czytania tego przez innych moze stac sie motywacja do poprawy,co do subforow,forum sie rozwija i w miare rozwoju dzielimy tematy by uniknac chaosu,dziekuje za uznanie 
 No ale jak tam sądzicie, nie ja jestem moderatorem, żeby to ustalać. Tak jak mówi Nugatka, żywe kolory mogłyby się przydać.
 No ale jak tam sądzicie, nie ja jestem moderatorem, żeby to ustalać. Tak jak mówi Nugatka, żywe kolory mogłyby się przydać.

Cały system ostrzeżeń w oprogramowaniu naszego forum nie jest zbyt dobrze przemyślany. Mam nadzieję, że z kolejnymi wersjami będzie poprawiany.
 Cały system ostrzeżeń w oprogramowaniu naszego forum nie jest zbyt dobrze przemyślany. Mam nadzieję, że z kolejnymi wersjami będzie poprawiany.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość