Mam pomysł na konkurs pod hasłem ,,Piosenka o Śwince " ale że ogłaszanie konkursów to nie moja sprawa to tylko propozycja . Powiedzcie co o tym myślicie a może ,,Rada Wyższa" się zgodzi
Ale równie dobrze mógł by to być konkurs niekoniecznie z nagrodami po prostu gratulacje i to wszystko myślę że to też może być ponieważ będzie miał chwałę i respekt
No właśnie załóżmy że np. będziemy wysyłali nasze wymyślone pioseneczki na e-mail i zostaną ocenione przez administratora i moderatorów ale to tylko propozycja
Wg mnie robienie kilku konkursów na raz jest bez sensu. Później owszem, ale nie w tym samym czasie. No i sam temat piosenka coś mi nie pasuje. Piosenka to nie tylko tekst, ale również muzyka. A tą niby jak zaprezentujesz? Jak już to chyba konkurs na np. wierszyk.
Równolegle dwóch konkursów na pewno nie będzie, bo byłoby za duże zamieszanie. No i zgadzam się z LunCavią. Wierszyk byłby lepszym pomysłem :] Piosenka to nie tylko sam tekst...
Tak wiem bo lubię muzykę ale to by mógł być tekst piosenki i przecież a nie zasugerowałem po tym jak Admin powiedział że będzie inny że ma być tylko mówiłem jak by to mniej więcej wyglądało ;p