Chyba nikt nie wymienil wczesniej
http://www.zoo-sklep.pl/, a to calkiem fajny sklep internetowy, do tego ceny konkurencyjne w porownaniu do innych e-sklepow (oczywiscie pewnie nie we wszystkich przypadkach

). Maja tam rowniez dzial "oferta specjalna" gdzie mozna trafic na jakies wieksze rabaty pojedynczych towarow.
Zamawialem od nich juz dwa razy, za pierwszym razem wysylka sie troche opoznila bo czekano na towar ktory zamowilem, ale juz za drugim razem przesylka byla natychmiastowa. Za pierwszym razem brakowalo dwoch produktow (sianek z ziolami, okazalo sie ze firma juz nie produkuje), panowie ze sklepu odeslali na konto nadstan pieniedzy jaki przelalem wczesniej. Do tego dali gratis w ramach przeprosin. Za drugiem razem (skladalem duuuuze zamowienie

) brakowalo paru produktow (chyba nie zmiescily sie w paczce) to byly przeslane niedlugo potem, na koszt firmy.
Mam tylko dwa male zastrzezenia. Po pierwsze produkty przychodzily w malo szczelnych kartonach. Widac bylo ze pudla niejedno przeszlo. Cale szczescie wszystko dobrze zabezpieczone i pozaklejane, wiec nic zlego sie nie wydazylo w drodze.
Po drugie - kurierzy z GLS. Zalezy na jakiego sie trafi, z jednym dogadalem sie dobrze. Inny wybrzydzal (to takie dziwne ze ludzie do 16 pracuja i nie ma ich w domu?

)
w kazdym razie polecam, chociaz uwazam ze kazdy powinien najpierw sprawdzic indywidualnie cenowo w ktorym sklepiku zakupy mu wyjda mniej, sprawdzic opinie o tym sklepie i tam zamawiac

Sandi pisze:(...)Jest tanio, dobre wyposażenie.Zawsze mogę się tam wybrać i kupić, co mi potrzebne.
Zazdroszcze, niby Szczecin duze miasto a w sklepach zoologicznych marne wyposarzenie. Do tego ceny strasznie wysokie. Nie wiem co bym zrobil bez internetu, chyba moje swinki by mnie puscily z torbami <joke>