A co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów
 A co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów  Mogę?
 Mogę?  

A co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów
 A co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów  Mogę?
 Mogę?  

Magda_Oska pisze:To może ja jeszcze wyślę pracę na konkursA co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów
Mogę?

pustula pisze:Magda_Oska pisze:To może ja jeszcze wyślę pracę na konkursA co... też chcę ustalić daty imienin moich świntuchów
Mogę?

Możesz, ale wtedy nie będziesz mogła być w jury :>
 To ja tu chcę zachęcić ludzi do brania udziału w konkursie i mnie z jury chcą wywalić
 To ja tu chcę zachęcić ludzi do brania udziału w konkursie i mnie z jury chcą wywalić  hehehe
 hehehe heheheh
 heheheh 

Jarosik, czy dałoby radę zrobić coś takiego, żeby informacja o konkursie wyświetlała się każdemu na stronie głównej forum... jakiś odnośnik do linka o konkursie... w końcu nie każdy wchodzi do każdego działu, a taka informacja by się od razu rzuciła w oczy
 Jarosik, czy dałoby radę zrobić coś takiego, żeby informacja o konkursie wyświetlała się każdemu na stronie głównej forum... jakiś odnośnik do linka o konkursie... w końcu nie każdy wchodzi do każdego działu, a taka informacja by się od razu rzuciła w oczy 

Proszę o potwierdzenie dojścia maila ze zgłoszeniem i zdjęciami.
  Proszę o potwierdzenie dojścia maila ze zgłoszeniem i zdjęciami.
Ewcia pisze:No to moja praca poszłaProszę o potwierdzenie dojścia maila ze zgłoszeniem i zdjęciami.
 Na resztę pytań odpisałem w mailu.
 Na resztę pytań odpisałem w mailu.

Ewcia pisze:Aha, i jeszcze pytanko- nie wszystkie zdjęcia mojej pracy miały w tle kartkę z napisem "konkurs artystyczny na cavia.pl". Czy one też będą uznane?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość