prosze o szybkie odpowiedzismile123 pisze:A ja mam takie pytanie bo mam zamiar kupic druga swinke ale gdzies przeczytalam zeby sie swinki do siebie przyzwczaily obydwie musza byc w oddzielnych klatkach a ja niemam za duzo miejsca na dwie klatki.
Czy moga byc dwie swinki w jednej klatce na poczatku jesli sie jeszcze za bardzo nie znaja?
Albo tez niedawno wpadlam na pomysl ze jedna moze byc na krotki okres czasu (dopuki sie nie polubia ) w transporterku (transporterek jest dosc duzy).
smile123 pisze:A ja mam takie pytanie bo mam zamiar kupic druga swinke ale gdzies przeczytalam zeby sie swinki do siebie przyzwczaily obydwie musza byc w oddzielnych klatkach a ja niemam za duzo miejsca na dwie klatki.
Czy moga byc dwie swinki w jednej klatce na poczatku jesli sie jeszcze za bardzo nie znaja?
Albo tez niedawno wpadlam na pomysl ze jedna moze byc na krotki okres czasu (dopuki sie nie polubia ) w transporterku (transporterek jest dosc duzy).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość