Emilko, nie rozumiesz?
Wejdź na stronę http://www.swinkimorskie.eu
Tam nikt ich nie sprzedaje, nawet tanio, a oddaje w dobre ręce. Zgłoś się, jeśli Ty takie posiadasz.

Karena pisze:Nie, nie ma czegoś takiego. To zależy od osoby adoptującej, czy chce coś wpłacić na potrzeby Klubu.

Przepraszam,że przerywam w licznie świnek ,ale mam taki problemik,a widzę,że tu było najwięcej osób w ostatnich dniach..Niedawno,bo jakieś 1,5 miesiąca temu kupiliśmy z moim narzeczonym małego świniaczka- wabi się Sisi i jest rozetką - samcem
 Przepraszam,że przerywam w licznie świnek ,ale mam taki problemik,a widzę,że tu było najwięcej osób w ostatnich dniach..Niedawno,bo jakieś 1,5 miesiąca temu kupiliśmy z moim narzeczonym małego świniaczka- wabi się Sisi i jest rozetką - samcem  Ale planujemy za parę dni dokupić drugiego,żeby ten nie był zbyt samotny..Ale,że póki co nie chcemy,żeby się rozmnażały to chcemy dokupić drugiego,małego samca..Oczywiście z tego samego sklepu zoologicznego..i prawdopodobnie od tej samej mamusi
 Ale planujemy za parę dni dokupić drugiego,żeby ten nie był zbyt samotny..Ale,że póki co nie chcemy,żeby się rozmnażały to chcemy dokupić drugiego,małego samca..Oczywiście z tego samego sklepu zoologicznego..i prawdopodobnie od tej samej mamusi  Tylko martwimy się,że mogą się nie polubić i pogryźć itp..Jak sądzicie- polubią się,czy nie ryzykować???Może inne problemy???Piszcie cokolwiek wiecie z doświadczenia itp.. POZDRAWIAM SERDECZNIE I Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ
 Tylko martwimy się,że mogą się nie polubić i pogryźć itp..Jak sądzicie- polubią się,czy nie ryzykować???Może inne problemy???Piszcie cokolwiek wiecie z doświadczenia itp.. POZDRAWIAM SERDECZNIE I Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ  :*
 :*

Peppa pisze:Ja mam świnkę i 4 pieski!!Jeśli chcę wypuszcic Pepe to poprostu zamykam drzwi, zęby mi psy nie wchodziły!! Bo ja mam Yorki.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości