Ale to pasuje mi tylko do tego zdania:Kołyszące ruchy tylnej części ciała:
świnkowe zaloty. Sposób na przywabienie samiczki.
Shariana pisze:dziwnie napisać, że kręci tyłkiem, choć bardziej to przypomina...) i "grucha" pojedynczym, długim dźwiękiem
 . Moje świniaki tak gruchały i kręciły pupą jak ich miziałam po bokach. Ale skoro mówisz, że nie robią tego przy głaskaniu, to pewnie ruja.
. Moje świniaki tak gruchały i kręciły pupą jak ich miziałam po bokach. Ale skoro mówisz, że nie robią tego przy głaskaniu, to pewnie ruja. Podchodzi wtedy takim krokiem, bujając się na boki robi takie "grrryyyy" i przytula się do ręki, żebym go pod pyszczkiem albo po bokach drapała, chyba, że za blisko tyłeczka podrapię to wtedy podskakuje, ucieka i za chwilę znowu do mnie tym "tanecznym" krokiem podchodzi
  Podchodzi wtedy takim krokiem, bujając się na boki robi takie "grrryyyy" i przytula się do ręki, żebym go pod pyszczkiem albo po bokach drapała, chyba, że za blisko tyłeczka podrapię to wtedy podskakuje, ucieka i za chwilę znowu do mnie tym "tanecznym" krokiem podchodzi  

. Więc to znaczy, że chce się kopulować... Pozdrawiam
. Więc to znaczy, że chce się kopulować... Pozdrawiam 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości