Fafka123 pisze:Chanties pisze:nie wiedziałam, już się bałam że moja świnka jest homo O.O
Zwierzak homoseksualista...
Miałaś kiedys psa? Widziałaś jak ustalają hierarchię? To tak jak ze świnkami. "Gwałcenie" jest objawem zdominowania i podporządkowania sobie drugiego osobnika.Gryza się bo może się to nie podobać śwince dominowanej i poprzez gryzienie wyraża swój sprzeciw. Chyba nie wyobrażasz sobie, że zwierze które nie myśli tak jak człowiek, nie wie co to jest homoseksualizm, rozmnaża się jedynie po to aby gatunek przetrwał zmienia nagle orientację. Bo świnki nie mają raczej czegoś takiego. Jest połączenie albo samiec samica albo nie ma go wcale...
Asia909 pisze:U mnie Tośka gwałciła Neskę ale wskakiwała jej na głowę i to jeszcze gorzej wyglądało. o.0 Ale to norma.
nugatka pisze:Nie rozdzielać, póki nie walczą i nie leje się krew. To normalne, że się gwałcą, ustalają hierarchię, trzeba im na to pozwolić, bo inaczej nigdy się nie dogadają. c
Chanties pisze:Tofikowi się no ehm wydłuża przy gwałceniu Pako :p
Avonis pisze:Chanties pisze:Tofikowi się no ehm wydłuża przy gwałceniu Pako :p
Gdzie Ty tam patrzysz?![]()
Pozwól im robić co chcą. Nie ma krwi - będzie i zgoda. Cierpliwości
Mufeska pisze:Fafka, akurat pośród niektórych samców baranów odnotowano przypadki homoseksualizmu, a delfiny odczuwają przyjemność z kopulowania, ale to tak drogą offtopu :p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość