Odkopię bo nie ma podobnego. Jest sprawdzona metoda pasa skórzanego - działa zawsze. Tylko przy śwince sprzążka nie może być zbyt gruba. Bijemy oczywiście tak aby nie było widać śladów (jak z kobietami )
Moja świnka przegryzła 1 kabel (akurat nie ładowarkę tylko jakiś ważny) i zebrała się za kabel od odkurzacza... teraz już są pozabierane, ale to męczące, a nie chcę ograniczać im przestrzeni.
Nawet w książeczkach dla dzieci czy bajkach, jest napisane/mówione ''Zanim przyjmiesz zwierzątko do swojego domku, zobacz czy wszystkie KABLE są zabezpieczone, inaczej zwierzątko zrobi sobie krzywdę''
Haha,to się nazywa spacja batmanie gdybyś nie wiedział,bo najwidoczniej nie wiesz . Nie opłaca się karać świnki, wystarczy zabezpieczyć kable i tyle. A nie pas skórzany (batmanie)
Dobrze, że wspierasz koleżankę. Myślałem, że wystarczająco dobrze ją pokierowałem. Jak ktoś dorzuci jeszcze zdjęcie owego przycisku to powinna go znaleźć. Niestety z przecinkami problemy na druga dziewczynka https://forum.cavia.pl/viewtopic.php?f=1&t=5505 Poczytajcie może razem na zmianę aby się nie przemęczyć.
Możesz przestać się wreszcie czepiać?Nie wiem co ci w tym taką radość sprawia.Gdybyś faktycznie był dorosły nis zachowywałbys się tak.Nie rozumiem jak tacy ludzią mogą czerpać przyjemność z poniżania innych.Jak coś napiszę to od razu przychodzisz i przezywasz mnie dzieckiem.Czy to jest normalne?Nie.