nie odpowiednia ale to nawiasem mowiac.
 nie odpowiednia ale to nawiasem mowiac. nie odpowiednia ale to nawiasem mowiac.
 nie odpowiednia ale to nawiasem mowiac.SPŚM pisze:niebezpieczny dla zdrowia i życia ze względu na znajdujące się tam ziarna.
 Jak wymieszam VL Cavia Pro z VL Cavia Nature to zje obie, ale jak podam samą Cavię Pro to nie ruszy. Męczyłam ponad dwa dni, żeby zjadła, i nie tknęła. Wie ktoś może, jak to jest, od czego to zależy?
 Jak wymieszam VL Cavia Pro z VL Cavia Nature to zje obie, ale jak podam samą Cavię Pro to nie ruszy. Męczyłam ponad dwa dni, żeby zjadła, i nie tknęła. Wie ktoś może, jak to jest, od czego to zależy?

Swina wcina
 Swina wcina  Complete pani z weta dala mi troche i smakuje Sznupie. Co do muesli mam mieszane uczucia
 Complete pani z weta dala mi troche i smakuje Sznupie. Co do muesli mam mieszane uczucia  Ma duzo ziaren, ale swince smakowala tak srednio.... Narazie zostane przy complete i nature. Polecam
 Ma duzo ziaren, ale swince smakowala tak srednio.... Narazie zostane przy complete i nature. Polecam  A mozna je razem mieszac ?
 A mozna je razem mieszac ? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość