to zaczęła jeść. trochę przebiera, ale jak już zasmakowała, to wyraźnie z miseczki zjada, znika przez noc
 to zaczęła jeść. trochę przebiera, ale jak już zasmakowała, to wyraźnie z miseczki zjada, znika przez noc to zaczęła jeść. trochę przebiera, ale jak już zasmakowała, to wyraźnie z miseczki zjada, znika przez noc
 to zaczęła jeść. trochę przebiera, ale jak już zasmakowała, to wyraźnie z miseczki zjada, znika przez noc O , a wracając do karm kupiłam dziś aż 3 opakowania suszonek HP . Brokułowe chipsy , kwiat i liście mniszka lekarskiego oraz karmę warzywno-ziołową . Będę te smakowitości dodawać do karmy , szczerze mówiąc to już dałam to mojej swince "na czysto" tzn. nie łącząc jeszcze tego z karmą i muszę przyznać że się zajadał
 O , a wracając do karm kupiłam dziś aż 3 opakowania suszonek HP . Brokułowe chipsy , kwiat i liście mniszka lekarskiego oraz karmę warzywno-ziołową . Będę te smakowitości dodawać do karmy , szczerze mówiąc to już dałam to mojej swince "na czysto" tzn. nie łącząc jeszcze tego z karmą i muszę przyznać że się zajadał 

Smakuje aż uszy się trzęsą.
 Smakuje aż uszy się trzęsą.  
 Warzywa wprowadzaj powolutku i w małych ilościach np. plasterek buraczka itp. żeby nie dostał biegunki. Moja Tosia je Cavia Nature i jest w tym samym wieku co twoja świnka. Versele-laga cavia complete nadaje się.
 Warzywa wprowadzaj powolutku i w małych ilościach np. plasterek buraczka itp. żeby nie dostał biegunki. Moja Tosia je Cavia Nature i jest w tym samym wieku co twoja świnka. Versele-laga cavia complete nadaje się. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości