Nature, czy Complete to chyba bez różnicy, jednak ta pierwsza bardziej smakuje świnką.
Według mnie nie ma sensu mieszać, jak już masz Muesli, to ją wykończ

loczek1092 pisze:A co sadzicie o VL crispy muesli ? Mam ja, ale opinie sa rozne ;c Mysle jeszcze nad complete i nature mg je razem pomoeszac ? Smakuja one waszym swinkom ?

Dziś świń natomiast, jak już wyliże miseczkę po CN, dostanie Greenwodsa, jutro natomiast CC, pojutrze pewnie też, potem znów CN, dwa dni Greenwodsa itd. Nie widzą, żeby takie "przeskakiwanie" szkodziło śwince. Mój proś jest wybredny i gdybym podawała codziennie CN, to by mu się znudziła (już raz tak było - leciał na samym sianku).
 Dziś świń natomiast, jak już wyliże miseczkę po CN, dostanie Greenwodsa, jutro natomiast CC, pojutrze pewnie też, potem znów CN, dwa dni Greenwodsa itd. Nie widzą, żeby takie "przeskakiwanie" szkodziło śwince. Mój proś jest wybredny i gdybym podawała codziennie CN, to by mu się znudziła (już raz tak było - leciał na samym sianku). Dostać można w zooplus.pl
 Dostać można w zooplus.pl
 Kolba jest w ramach smakołyka i czasoumilacza moim zdaniem, a trochę w boczkach zawsze powinno być. Weterynarz stwierdził że moja świnka była idealnie zadbana nie za chuda i nie otyła. A wesoła świnka jest bezcenna, więc warto jej czasem dać taki miły prezent, no chyba że nie lubi kolb
 Kolba jest w ramach smakołyka i czasoumilacza moim zdaniem, a trochę w boczkach zawsze powinno być. Weterynarz stwierdził że moja świnka była idealnie zadbana nie za chuda i nie otyła. A wesoła świnka jest bezcenna, więc warto jej czasem dać taki miły prezent, no chyba że nie lubi kolb 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość