Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ciasteczka dla świnek

Dział poświęcony prawidłowej diecie świnek morskich.
Awatar użytkownika
Mango
Użytkownik
Świnki morskie: Celiś & Kubuś
Kontaktowanie:

Re: Ciasteczka dla świnek

Postautor: Mango » 17 czerwca 2011, 9:40

Tolek pisze:dobrze sie czujesz?! chcesz dac swinkom ciastka z piekarnika?! moze i beda sie zajadaly ale moga zdechnac!!!!!!!!!!! swinkom ABSOLUTNIE NIE MOZNA DAWC MAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie mozna im zaczesto dawac suszonej bulki czy chleba mimo ze tam juz nie ma maki!

Po pierwsze Tolku, proszę o nie odświeżanie wątków. A tak to się zgadzam...A żółtko?! To już w ogóle przesada. Świnka nie może tego jeść!

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
vagina_denata
Zasłużony
Świnki morskie: Lucek, Harley, Remek
Kontaktowanie:

Postautor: vagina_denata » 17 czerwca 2011, 14:05

marti.cukierek pisze:
Tolek pisze:dobrze sie czujesz?! chcesz dac swinkom ciastka z piekarnika?! moze i beda sie zajadaly ale moga zdechnac!!!!!!!!!!! swinkom ABSOLUTNIE NIE MOZNA DAWC MAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie mozna im zaczesto dawac suszonej bulki czy chleba mimo ze tam juz nie ma maki!

Po pierwsze Tolku, proszę o nie odświeżanie wątków. A tak to się zgadzam...A żółtko?! To już w ogóle przesada. Świnka nie może tego jeść!

Po pierwsze marti proszę o nieudzielanie takich uwag innym użytkownikom, ponieważ jest niegrzeczne. Po drugie pragnę zauważyć, że ty również odświeżyłaś wątek.

Po trzecie absolutnie się zgadzam, to nie jest jedzenie dla świnek, zwłaszcza te jajka.

A takie malutkie po czwarte, to w bułkach i chlebie jednak jest mąka :p

W orszak niech wierzy, kto nie wie gdzie idzie.

Awatar użytkownika
wlazły
Użytkownik
Świnki morskie: Tosiek
Kontaktowanie:

Postautor: wlazły » 17 czerwca 2011, 18:12

Moja ciocia kupiła mi jak byłem we Włoszech biszkopty, dawała to królikowi i wziąłem dla moich świnek na spróbe. I jedzą, :D

Mój największy skarb Tosiek.
Był chomik. Były rybki. Jest pies. Ale najbardziej kocham moją świnkę.

Awatar użytkownika
vagina_denata
Zasłużony
Świnki morskie: Lucek, Harley, Remek
Kontaktowanie:

Postautor: vagina_denata » 17 czerwca 2011, 18:41

Biszkopty?! Ty chyba żartujesz! Świnki nie mogą jeść ciastek, ani w ogóle gotowanego/pieczonego/smażonego jedzenia, na litość, przecież to nie są dzieci, żeby w nie wpychać słodycze.

W orszak niech wierzy, kto nie wie gdzie idzie.