damianek333 pisze:czy to marna karma?
Nie aż taka. To takie granulki, jak np. w c. crispy. Ale według mnie się nie opłaca, bo w c. crispy są takie granulki, ale jest też jakaś różnorodność.
damianek333 pisze:czy to marna karma?
damianek333 pisze:Podejrzewam że tak ponieważ to animals
Gucio01 pisze:Poszukała trochę w necie i nie za bardzo mi sie ona podoba.damianek333 pisze:Podejrzewam że tak ponieważ to animals
Może i marna karma...trzeba skład przeczytać. Może znajdę coś w necie.![]()
Ps. Zapomniałam zerknąć na skład
Czy to cos takiego? http://zoo-sklep.pl/index.php?p3800,ani ... yzoni-450g
Pokarm witaminizowany dla gryzoni
- zaspakaja wszystkie potrzeby pokarmowe, utrzymując zwierzęta w zdrowiu oraz dobrej kondycji
- zawiera optymalną ilość wszystkich niezbędnych dla organizmu składników pokarmowych, których wysoka przyswajalność wpływa na redukcję ilości wydalanych odchodów
- spełnia warunki nowoczesnej karmy pełnoskładnikowej o dużej smakowitości i prawidłowej czystości mikrobiologicznej
- produkowany najnowocześniejszą metodą ekstruzji, zapewnia gryzoniom prawidłowe kształtowanie się i ścieranie zębów oraz masaż dziąseł
- z dodatkiem probiotyku
- zmniejsza ryzyko wystąpienia biegunek i samoogryzania się
- poprawia apetyt oraz stan uzębienia a także jakość okrywy włosowej
Sandi pisze:Ja bym tego śwince nie podała, no sorry. Już sama nazwa Animals brzmi groźnie...
damianek333 pisze:A tak po za tym mam jeszcze pytanie czy można świnkom podawać vitakraft emotion beauty lub long hair sam bez innych karm bo słyszałem że to dodatek i nie nadaje się na karmę podstawową (Wiedza ze zoologicznego, także nie wiem).
Aktualnie mieszam beauty z vl c. crispy.
Sandi pisze:Ja bym tego śwince nie podała, no sorry. Już sama nazwa Animals brzmi groźnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości