Postautor: Konto usunięte » 29 października 2010, 18:56
Jezu ludzie dajecie jakis czekoladki wszycy ci odradzaja a ty ,ze sprubujemy herbatniki kup snicersa i daj swince moze bedzie uwielbiaaala .Czy stwierdzenie ,ze swinki sa ROSLINOZERNE nic dla was nie znaczy ? a nie wszyskozerne to ogromna roznica :wsciekly: chcecie zeby waza swinka byla gruba? prosze bardzo duzo ziaren ,czekoladki,ciasteczka pewnie Pyszasta dalej,dajej dobrze ci idzie :znudzony:
Dla mnie znaczy bardzo wiele, że moja świnka jest ROŚLINOŻERNA, i dla tego dostaje tylko swoją karmę,owoce i warzywa , trawkę, sianko, wodę i kolby. Ale raz na miesiąc, kawalątek herbatniczka nic nie zaszkodzi. A że Nadii nic po nim nie jest, to chyba mogę go podawać ?!
Sefanu$ , może tak łagodniej, co? Ja daję świnkom takie ,,dodatki" tylko na święta i urodziny. Specjalne okazje. Jeśli świnka piszczy jak widzi czekoladę to nie jedz jej przy śwince- proste.
Nie wiem jak to z tymi herbatnikami. Wydaje mi się, że jak jej nie zaszkodziły to nic jej nie powinno być, ale, że ja jestem przewrazliwiona to nie daje swnkowi typowo ludzkiego jedzenia.
Nie daje się świnkom herbatników, ciastek, a tym bardziej czekolady. Ale mała ilość nie powinna zaszkodzić, co nie znaczy że mamy dać bo nie zaszkodzi.
Stefanu$ ty w ogóle jesteś dziwny. Czy gdzieś napisałyśmy, że ,,Świnkom nie zaszkodzi, dawaj ile chcesz, proszę, twoja świnka nie zachoruje!" Naprawdę, wkurza mnie twoje zachowanie.
Postautor: Konto usunięte » 7 listopada 2010, 18:49
Jak cos dziwna nie dziwny :zdezorientowany: Jej wyrazisz opinie ,ze cos ci sie nie podoba bo to szkodzi prosiakom to odrazu : Stefanu$ wkurza mnie twoje zachowanie .Ludzie wyluzka ... :zdziwiony:
Ale moi drodzy!!!!!!! Uspokujcie się! Naszym zadaniem bylo tylko dac Pyszastej rady w tej spraiwe, a nie kłócić się bez przerwy! :tak: :wsciekly: Ona juz wie co ma zrobić! Nie bedzie dawac swince czekolady i koniec! Zrozumcie! :wsciekly: xP