damianek333 pisze:Co o niej sądzicie, podawał może ktoś świniom ?
damianek333 pisze:Czy jest jakaś różnica i czy rzeczywiście warto to podawać starszym świnkom?
damianek333 pisze:http://animalia.pl/produkt,13613,105,Vitakraft_Vita_Special_Best_Age_(%C5%9Awinka).html
Słyszeliście o tej karmie coś![]()
Co o niej sądzicie, podawał może ktoś świniom![]()
![]()
Czy jest jakaś różnica i czy rzeczywiście warto to podawać starszym świnkom
DomikBorek pisze:Aha, dzięki, tylko teraz nie będę zamawiać, bo w niedziele jadę do Wrocławia i tam coś może będzie. Na razie muszę nas zadowolić granulatem z zoologa. A jak mam już kupować w zoo-sklepiku, to taki w woreczku czy jakiś z Vitapola?
Tylko na razie, bo po co mam zamawiać, jak na spróbowanie mogę kupić tylko 1 kg i sprawdzić czy im będzie smakować, jak będę zamawiać to większą ilość.DomikBorek pisze:Aha, dzięki, tylko teraz nie będę zamawiać, bo w niedziele jadę do Wrocławia i tam coś może będzie. Na razie muszę nas zadowolić granulatem z zoologa. A jak mam już kupować w zoo-sklepiku, to taki w woreczku czy jakiś z Vitapola?
DomikBorek pisze:Hmm... a tak właściwie to cym się różni VL Cavia complete i Cavia Pro? Bo cena jest zasadniczo różna. Wiem, że ceną, nazwą i kształtem granulek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości