Ja jestem bardzo zadowolona z wyrobów Chicy,bo są bardzo ładnie zrobione,wykonane z mięciutkiego materiału oraz co najważniejsze-dla świnek wygodne oraz komfortowe. Jedynie co mnie przeraża,to oczekiwanie na przesyłkę. Ja dość długo czekałam,ponad 14 dni od wpłaty pieniędzy. A zależało mi żeby mieć jak najszybciej tunel,bo Philip z Kajtusiem nie umieli się podzielić jednym.
Beciu,ja Ci powiem tak : Moje prosiaki,jak każda inna świnka zapewne,uwielbiają mięciutkie rzeczy,a więc wszystko im przypadło do gustu. Choć z tego co zauważyłam,najmniej korzystają z hamaku-więcej czasu przesiadają pod hamaczkiem,a on tylko zajmuje niepotrzebne miejsce w klatce. Najbardziej im się tunele podobają,a zwłaszcza Kajtkowi. Kiedy do nas przyjechał,to bardzo spodobał mu się tunelik. Akurat miałam jeden,a więc dokupiłam drugi,specjalnie oznaczony imieniem
Kajtuś:
Tylko troszkę brudny,ze względu na to,że prosiaki mają też niezłą uciechę żeby wchodzić na niego i wypatrując co wokół się dzieje.
A co do legowiska-też lubią,zwykle daję je na wybieg ogrodowy,lub ten ,,domowy" .