Nowa, większa klatka gotowa!!! Całe 150cmx75cm. REWELACJA.
Trochę było zachodu z jej składaniem ale jest. Dziewczyny szczęśliwe jak nie wiem. Szaleją na całego!
Zamówiłam już drybeda więc to co jest teraz na dnie nie jest na stałe.
							 kupiłaś ją w Polsce, czy też gdzieś za granicą?? Ile kosztowała??
 kupiłaś ją w Polsce, czy też gdzieś za granicą?? Ile kosztowała?? Teraz czeka mnie zakup nowej za bagatela 700 zł z zooplusa
 Teraz czeka mnie zakup nowej za bagatela 700 zł z zooplusa   Ale mam nadzieję, że klatka będzie Wam służyła dłuuugo
 Ale mam nadzieję, że klatka będzie Wam służyła dłuuugo   A możesz napisać, czy są ewentualne minusy w obsłudze klatki, czy jej stabilność, bądź inne tego typu?
 A możesz napisać, czy są ewentualne minusy w obsłudze klatki, czy jej stabilność, bądź inne tego typu? 

Kleymore cudne masz prosiaczki i klatkę ślicznie urządzoną. Widzę, że masz drybeda, sprawdza się?

Niektórzy trzymają na nich świnki nawet ponad tydzień - ja tak nie potrafię, po trzech dniach od razu trzepię, wrzucam do pralki i zmieniam na nową. Wszyściutko w mieszkaniu pachnie
 Niektórzy trzymają na nich świnki nawet ponad tydzień - ja tak nie potrafię, po trzech dniach od razu trzepię, wrzucam do pralki i zmieniam na nową. Wszyściutko w mieszkaniu pachnie  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość