Ola wychodzi i wchodzi kiedy chce, ale biega tylko po moim pokoju-boję się, że jak będzie chodziła sobie samopas np. po przedpokoju, to ktoś na nią niechcący nadepnie (któryś z domowników). W pokoju zabezpieczyłam wszystkie kable i miejsca, gdzie Ola może się wślizgnąć i skąd trudno ją potem wyciągnąć.
 Ola wychodzi i wchodzi kiedy chce, ale biega tylko po moim pokoju-boję się, że jak będzie chodziła sobie samopas np. po przedpokoju, to ktoś na nią niechcący nadepnie (któryś z domowników). W pokoju zabezpieczyłam wszystkie kable i miejsca, gdzie Ola może się wślizgnąć i skąd trudno ją potem wyciągnąć. Ola nie ma obecnie wybiegu na podwórko, jak wychodzę z nią przed blok, biorę górę od klatki. Niedługo się przeprowadzamy i wtedy pomyślę nad czymś konkretniejszym (kratki C&C)...
 Ola nie ma obecnie wybiegu na podwórko, jak wychodzę z nią przed blok, biorę górę od klatki. Niedługo się przeprowadzamy i wtedy pomyślę nad czymś konkretniejszym (kratki C&C)... 

Również dlatego, że kable w dużym pokoju nie są zabezpieczone i nie mam jak ich zabezpieczyć.
 Również dlatego, że kable w dużym pokoju nie są zabezpieczone i nie mam jak ich zabezpieczyć.  
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości