Szkoda, że wcześniej nie pytałaś, bo za tą cenę miałabyś klatkę dla dwóch (100cm), a jeśli trafiłaby się okazja to nawet dla 3(120cm) świnek.

. Dawno się tak nie cieszyłam, jak dzisiaj. Bardzo miłą obsługę tam mają
. Dawno się tak nie cieszyłam, jak dzisiaj. Bardzo miłą obsługę tam mają  Także,jak już klatka będzie umeblowana i pojawią się w niej 2 świnki- pochwalę się
 Także,jak już klatka będzie umeblowana i pojawią się w niej 2 świnki- pochwalę się 
 koniecznie musi być w klatce sianko w paśniku, poidełka na wodę, miseczki z karmą,ja mam jeszcze polarowe legowiska, norki i tunele( ale to Ja, to nie jest mus, wiadomo że śwince jest wygodniej na miękkim ), no i klatka dla dwóch świnek to minimum 100cm. Jeśli chodzi o podłoże to również odsyłam do działu o podłożach, trochę tego jest i zależy kto co komu pasuje, Ja mam drewniany żwirek a na to mata łazienkowa.
 koniecznie musi być w klatce sianko w paśniku, poidełka na wodę, miseczki z karmą,ja mam jeszcze polarowe legowiska, norki i tunele( ale to Ja, to nie jest mus, wiadomo że śwince jest wygodniej na miękkim ), no i klatka dla dwóch świnek to minimum 100cm. Jeśli chodzi o podłoże to również odsyłam do działu o podłożach, trochę tego jest i zależy kto co komu pasuje, Ja mam drewniany żwirek a na to mata łazienkowa. Także polecam
 Także polecam 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość