Aga, kin, ooj tam ;p Nie mam czasu robić jej zdjęć. W klatce niewiele się pozmieniało, oprócz tego, że podniszczyła maty. Muszę już nowe kupić. A Xsara wygląda tak jak wcześniej. No, może trochę grubsza jest...ooookej, zrobię zdjęcia jak znajdę chwilkę (i chęci, żeby się przemieścić na dół do jadalni) i wstawię : )
No niestety te drzwiczki mnie odrzucają Tacie się podoba ta pierwsza, mi też, widziałam na żywo i niepokoi mnie to, że schodki na domek są bardzo strome...a plus jest taki, że nie ma małych drzwiczek, bo otwiera się całość. Minusem też jest to, że przy myciu trzeba rozmontowywać domek i poidełko, co nie jest łatwe....no, a ja lubię jak góra jest zdejmowalna, bo chciałabym latem na trawkę go właśnie pod górą wystawiać, a ta klateczka nie ma zdejmowanej. Ehh, no i weź tu wybierz odpowiednią....
No tak, tyle, że tata powiedział, że się już nigdzie nie rejestruję, więc albo zooplus, albo allegro Muszę iść mu na ugodę, bo to cud, że się w ogóle zgodził. Więc jak coś przypadkiem znajdziecie na którejś z tych stron, to z chęcią zobaczę. Max to 54cm szerokości, a długości 115 No i tak do 300zł. Fajnie by było jak by były z przody duże drzwi, bo jak wyciągam Gizmule to zahacza nóżkami.