Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Chora świnka

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Awatar użytkownika
SPŚM
Użytkownik
Świnki morskie: dużo uratowanych:)
Kontaktowanie:

Re: Chora świnka

Postautor: SPŚM » 15 marca 2013, 22:01

Kocixu, masz jakiś problem? Uważam, że nic lepiej od weterynarza nie zdiagnozuje świnki. Lepsze to, niż jakieś porady na forum, na którym często dzieci pisują. Prędzej u nas by się czegoś Pani dowiedziała.

Obrazek

Awatar użytkownika

Gr0m
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Gr0m » 16 marca 2013, 9:24

Mi za przednie weterynarz wziął 10 zł, ale za tylnie ząbki to nie mam pojęcia. Może właśnie ząbki jej przerosły, albo świnka ma problemy z żołądkiem, no nic my tu świnki nie zdiagnozujemy, tylko wet tak na prawdę może Ci pomóc :)
SPŚM pisze:Kocixu, masz jakiś problem?

Kocixu pewnie chodziło o to, że dziewczyna pisze, że nie ma żadnego weta w pobliżu, a pierwsza odpowiedź, to "idź do weta." :)

Kocixu

Postautor: Kocixu » 16 marca 2013, 9:25

Nie mam problemu ale skoro wyraznie pisze, ze nie ma w poblizu weterynarza to najpierw chce sie od nas dowiedziec z czym mialaby do niego jechac. Hmm...te dzieci to mialo byc do mnie? Moze i jestem dzieckiem ale staram sie jej pomoc. Podalam jej po prostu linka poniewaz taki temat juz byl i wypowiadalo sie w nim duzo osob. Tam dowiedzialaby sie o wiele wiec niz. tu. W koncu napisala, ze chce jechac do tego weterynarza. Wziales moja wypowiedz za obrazliwa tak mi sie wydaje, a wcale tak nie mialo sie stac. Koniec spamu.

roma.korbas
Użytkownik
Świnki morskie: Świninek
Kontaktowanie:

Postautor: roma.korbas » 16 marca 2013, 12:45

Dzięki za rady :) ale Świninek dzisiaj rano niestety przeszedł na drugą strone :sad: :unsure:

Kocixu

Postautor: Kocixu » 16 marca 2013, 12:50

Przykro mi. Najwyrazniej zbyt pozno za interweniowalas. Moze i faktycznie trzeba bylo odrazu do weta pojechac a nie prosic o rady na forum gdzie my zwierzaka Ci nie uleczymy.

Awatar użytkownika
Mufeska
Użytkownik
Świnki morskie: Eska [*], Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek
Kontaktowanie:

Postautor: Mufeska » 20 marca 2013, 8:16

Tak tak, Kocixu, dobij ją jeszcze bardziej, przecież wcale nie ma wyrzutów sumienia. Ostatnio coś nabrałaś pewności siebie.

Szkoda, że tak się stało. Chcesz zrobić sekcję? Planujesz teraz zakup/przygarnięcie innej świnki?

A czy w ogóle pojechałaś do weta, czy nie zdążyłaś?

Obrazek
Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek.

Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje.

Kocixu

Postautor: Kocixu » 20 marca 2013, 8:18

Jakiej pewnosci siebie? Ja jej nie dobijam tylko przyznaje sie do bledu, a to roznica. Szkoda ze to ci nie odpowiada ;)

Awatar użytkownika
Mufeska
Użytkownik
Świnki morskie: Eska [*], Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek
Kontaktowanie:

Postautor: Mufeska » 20 marca 2013, 10:19

Zrobiłaś się nieprzyjemna ;)

Ale po co? Jej jest wystarczająco smutno, twoje komentarze są zbędne. Tak, nie odpowiada mi to ;)

Obrazek
Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek.

Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje.

Kocixu

Postautor: Kocixu » 20 marca 2013, 10:52

Ty tak uwazasz, moje komentarze sa zbedne to po co to rozkrecasz? Jak ci to nie odpowiada to ja to szanuje nie musimy sie lubic ale zachowaj to dla siebie lub pisz na PW bo nie ma sensu klocic sie w watku nie na temat.

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca