niestety u nas w mieście specjalistów nie ma od świnek,ale chyba będę zmuszona znów się wybrać do weta od psów -.- a jak wygląda urojona ciąża świnki ? trochę czytałam i by pasowało pierw brzuch potem sierść,a teraz to,ale legowiska nie robiła... wszystko w sumie może mieć wpływ przestawienie klatki,dodałam im ostatnio hamak,który bardzo lubią,a może chemiczne jedzenie ehh.
 niestety u nas w mieście specjalistów nie ma od świnek,ale chyba będę zmuszona znów się wybrać do weta od psów -.- a jak wygląda urojona ciąża świnki ? trochę czytałam i by pasowało pierw brzuch potem sierść,a teraz to,ale legowiska nie robiła... wszystko w sumie może mieć wpływ przestawienie klatki,dodałam im ostatnio hamak,który bardzo lubią,a może chemiczne jedzenie ehh. teraz trzeba wszystko wymyć włącznie ze świnkami,trochę się boję,że dostała zastrzyki,bo nie wiem jak to wpływa na świnkę,ale jak mi ma cierpieć to już przeboleje,wasze świnki miały jakieś objawy po zastrzykach ?
 teraz trzeba wszystko wymyć włącznie ze świnkami,trochę się boję,że dostała zastrzyki,bo nie wiem jak to wpływa na świnkę,ale jak mi ma cierpieć to już przeboleje,wasze świnki miały jakieś objawy po zastrzykach ? już wykąpane,wyczyszczona klatka i teraz się zajadają,ja nigdy nie szczepiłam ani nie odrobaczałam
 już wykąpane,wyczyszczona klatka i teraz się zajadają,ja nigdy nie szczepiłam ani nie odrobaczałam 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość