I pani weterynarz chciała, żebyś przyszedł z nią po trzech dniach... Gdyby się znała, to by wiedziała już samo to, że nie można czekać trzy dni aż świnka zacznie jeść. :[
 I pani weterynarz chciała, żebyś przyszedł z nią po trzech dniach... Gdyby się znała, to by wiedziała już samo to, że nie można czekać trzy dni aż świnka zacznie jeść. :[ Dziś żałuję, że nie poszłam do innego weterynarza. Niestety, byłam głupia i myślałam, że weterynarz to weterynarz, i nie wiedziałam o specjalizacjach, a na domiar złego było to paręnaście lat temu, gdy internet w domach nie był jeszcze tak powszechny, nie wymieniałam się wiedzą o zwierzątkach z innymi miłośnikami. Pamiętam Go i z powyższego powodu przy każdej okazji powtarzam, żeby upewnić się, że weterynarz zna się na gryzoniach.
 Dziś żałuję, że nie poszłam do innego weterynarza. Niestety, byłam głupia i myślałam, że weterynarz to weterynarz, i nie wiedziałam o specjalizacjach, a na domiar złego było to paręnaście lat temu, gdy internet w domach nie był jeszcze tak powszechny, nie wymieniałam się wiedzą o zwierzątkach z innymi miłośnikami. Pamiętam Go i z powyższego powodu przy każdej okazji powtarzam, żeby upewnić się, że weterynarz zna się na gryzoniach. ... A ta co umarła to wiesz troszku popłakałem i przeszło żyć trzeba dalej i zajmować się innymi świnkami.. Tylko to jest smutne że dziś rano jeszcze oznaki życia były małe bo małe ale były tylko chodzić nie mogła i powoli zimna była ale dałem ją pod moją kołderkę i odeszła przy mnie [*]
... A ta co umarła to wiesz troszku popłakałem i przeszło żyć trzeba dalej i zajmować się innymi świnkami.. Tylko to jest smutne że dziś rano jeszcze oznaki życia były małe bo małe ale były tylko chodzić nie mogła i powoli zimna była ale dałem ją pod moją kołderkę i odeszła przy mnie [*] Paskudny dla świnek proceder, a dla właścicieli ryzyko trafienia na chorą, niedokarmioną, ciężarną, z chowu wsobnego i jeszcze można by długo wyliczać.
 Paskudny dla świnek proceder, a dla właścicieli ryzyko trafienia na chorą, niedokarmioną, ciężarną, z chowu wsobnego i jeszcze można by długo wyliczać.  Skądkowiek jednak jest, życzę jej dużo zdrowia i długiego radosnego świnkowego życia.
 Skądkowiek jednak jest, życzę jej dużo zdrowia i długiego radosnego świnkowego życia. 
 i no jest z zoologicznego ale wydaje się być zdrowa ale jeszcze pojadę do Gliwic w środę do Pani doktor z tej strony co mi polecałaś na badania ogólne czy na 1000% jest z nią wszystko dobrze
 i no jest z zoologicznego ale wydaje się być zdrowa ale jeszcze pojadę do Gliwic w środę do Pani doktor z tej strony co mi polecałaś na badania ogólne czy na 1000% jest z nią wszystko dobrze , tak jak mówi GalaxySparkle może to być przerost zębów trzonowych, lub drożdżaki, czyli jakby pleśniawki w gardle lub zapalenie slinianek Radze szybko zmienic weterynarza bo to naprawde jest bardzo niebezpieczne !
, tak jak mówi GalaxySparkle może to być przerost zębów trzonowych, lub drożdżaki, czyli jakby pleśniawki w gardle lub zapalenie slinianek Radze szybko zmienic weterynarza bo to naprawde jest bardzo niebezpieczne ! 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości