. Mija już drugi tydzień po leczeniu więc co może być przyczyną bólu
  Dodam, że niedawno zobaczyłam przy pupce jakiś jasny nalot. Jest go niewiele, próbowałam go wytrzeć ale nie chciał zejść...

więc dzisiaj dokładnie obejrzałam jej zadek: jest czysty i suchy ale takie króciutkie włoski przy pupce są...rudawe
 więc dzisiaj dokładnie obejrzałam jej zadek: jest czysty i suchy ale takie króciutkie włoski przy pupce są...rudawe  ! Jestem zdziwiona, bo Balbusia jest cała czarna i wcześniej chyba tego nie miała. Czy to możliwe, żeby futerko w tym miejscu zmieniło kolor
 ! Jestem zdziwiona, bo Balbusia jest cała czarna i wcześniej chyba tego nie miała. Czy to możliwe, żeby futerko w tym miejscu zmieniło kolor 
 ! Ten rudawy kolor futerka to były jego jaja.
 ! Ten rudawy kolor futerka to były jego jaja.  .A poza tym świnka jest wesoła i rozbrykana
 .A poza tym świnka jest wesoła i rozbrykana  . Pozdrawiam wszystkich!
 . Pozdrawiam wszystkich! Brawo !! Zastanawiam się jeszcze tylko, czy nie trzeba dodatkowo jakoś zdezynfekować klatki? Weterynarz nic nie mówił?
 Brawo !! Zastanawiam się jeszcze tylko, czy nie trzeba dodatkowo jakoś zdezynfekować klatki? Weterynarz nic nie mówił? 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości