Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

co to za choroba?

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Anonymous

co to za choroba?

Postautor: Anonymous » 3 marca 2010, 10:39

Witam.Mam Swinke samca wabi sie Czarus,nie znam wieku jak ja kupowalam byla juz duza teraz mija 2 lata od zakupu.
Od wrzesnia sie drapala zabralam ja do weta,ktory dal posypke co troche pomogla.Teraz Swinka co jakis czas nawet kilkanascie razy dziennie staje i popiskuje jak by ja cos bolalo a po chwili jak gdyby nigdy nic sobie je w klatce.
Czuje,ze to dotyczy rejonow dolnych i podbrzusza,ale kiedy ja przegladalam nic tam nie widac,we wrzesniu mial kuracje na pasozyty wewnetrzne ale tylko do polowy poniewaz nadal sie tak zachowywal zaprzestalam jej ,moze to zle?co robic?Gdzie znajde weterynarza,ktory naprawde sie zna na swinkach morskich?
Pozdrawiam Asia.

Awatar użytkownika

Karena
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: co to za choroba?

Postautor: Karena » 3 marca 2010, 22:39

Napisz skąd jesteś, wtedy będziemy mogli polecić weta.

daniel2000
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: daniel2000 » 4 marca 2010, 10:38

:hmmm: idz do weta bo moja świnka miała grzybice skóry i jej się skóra łuszczyła i nie miałą włosów ale to nie grzybica ale wet pomoże jek jest dobry. ;) w jakim mieście mieszkasz to ja ci znajde adresy

asianicol
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: asianicol » 20 czerwca 2010, 12:23

Witam mieszkam w Poznaniu.Minęło trochę czasu i dolegliwości Czarusia znikły.Byłam w marcu oczywiście u weterynarza;pani obejrzała go dokładnie i dała witaminy,stwierdziła,że nic nie widzi i wykasowała mnie 50zł.

Wróć do „Choroby i problemy”