Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Apsik

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Awatar użytkownika
Kluzka
Użytkownik
Świnki morskie: Ewa, Eleonora, Dagmara, Bernadetta, Antonina, Ambrozja, Hiacynta, Wiolka, Melania, Mikołaj, Alfredo, Leonadro, Róża, Hieronim, Barbara[*]
Kontaktowanie:

Re: Apsik

Postautor: Kluzka » 4 grudnia 2017, 17:16

Warto to sprawdzić, guzy tarczycy są wyczuwalne przy badaniu "ręcznym" u weterynarza, a dobry lekarz na pewno znajdzie przyczynę kaszlu.

If I didn't have Guinea Pigs, my clothes would not have fur, my house would be clean, my wallet would be full, but my heart would be empty ! :love:

Awatar użytkownika

Przekret
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Apsik

Postautor: Przekret » 14 grudnia 2017, 8:27

Dawno nie zaglądałem i widzę że temat rośnie w oczach. Spróbuję kupić db bo wpoilem w proska cały cebion i nadal kicha. Co do optymalnej temperatury mam problem bo tescio w domu ma piec na drewno i ciężko jest utrzymać choćby ciepło. Wspieram się farelka ale co z tego że hula cała noc jak znów jest zimno gdy wracam z roboty... Na szczęście kończymy mieszkanie i sio do bloku. Nie wiem czy nie przewieźć świnek do swoich rodziców. Tam jest ciepło i miło. Bo czuje ze u teścia nic nie pomoże... Świniak nadal kicha. Do tego ma grzybicę pyszczka. Smaruje smaruje imaverolem ale wydaje mi się że się rozprzestrzenia grzybek. Ostatnio usłyszałem od weta żeby wykąpać w nizoralu bo ogniska mogą być w innych miejscach. Dodam że strasznie tymkowi leci sierść...

Wróć do „Choroby i problemy”