Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Problem z oczkiem

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Awatar użytkownika
Monia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Monia » 2 kwietnia 2007, 21:16

Nie chciałam Cię nastraszyć poprostu dobrze życzę zwierzakowi ;) Ja również czekam na wiadomości :)

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Martunia69
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Martunia69 » 4 kwietnia 2007, 8:25

Jak tylko wróce to dam znac,ale bede mogla pojechac dopiero popoludniu jakos,nie wiem ale patrzac na nia przedtem odnioslam wrazenie ze juz nie wyglada to tak źle,zobaczymy jak będzie rano :)

[ Dodano: 04 Kwiecień 2007, 08:25 ]
Nie dalam rady już wczoraj iść do tego weta ,oczko i tak jakby ciut lepiej,przemywam czym sie da,ale powiedzcie mi czy to moze byc od tego że była na dworze? Nie jest jeszcze tak super ciepło a i wiatr czasem zawieje,moze ją zawiało? Bo wczoraj skojarzylismy tak ze od tego dnia kiedy pierwszy raz wzielismy ja na dwór to na drugi dzien rano już chyba miała coś z tym okiem.

Awatar użytkownika
Monia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Monia » 5 kwietnia 2007, 15:05

Wydaje mi się że pogoda nie ma wpływu na takie rzeczy... Ale mogę się mylić ;) Dobrze, że z oczkiem troszkę lepiej.

P.S. Wiem, że nie na temat ale muszę to napisać :P Ta wasza świnka jest poprostu prześliczna :P Ten jej słodki wyraz pyszczka... niesamowita ;) To by było na tyle... ;)

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 5 kwietnia 2007, 17:14

hmmm, może na dworze jej coś do oczka wpadło? Ba chyba jakby to była wina pogody to by dwa oczka były chore, nie wiem mogę się mylić...

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

Awatar użytkownika
Martunia69
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Martunia69 » 5 kwietnia 2007, 19:41

Zaczęło sie polepszać (albo mi sie wydawało) i wizyte odłożyłam ,ale jutro biore świniaka pod pache i zasuwam do weta ,wole mieć spokojną głowe.
Dzięki Monia za komplement :D

Awatar użytkownika
Monia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Monia » 5 kwietnia 2007, 19:43

No wiadomo, że nie ma co ryzykować i warto odwiedzić weterynarza :) A co do komplementu to nie ma za co- taka jest poprostu prawda :P

Awatar użytkownika
Martunia69
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Martunia69 » 7 kwietnia 2007, 10:58

Moja świnka dostała zastrzyk i maścia mam oszko smarowac za tydzien do kontroli,sa niby 2 podejrzenia jesden to jakis grzybek i na to wlasnie masc a drugie to jakis atak pasozyta i na to ten zastrzyk,tyle sie dowiedzialam.

Awatar użytkownika
dirdib
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: dirdib » 7 kwietnia 2007, 11:09

No to zdrowka dla swinki!

Awatar użytkownika
Monia
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Monia » 9 kwietnia 2007, 20:35

To mam nadzieję, że cokolwiek to jest, pójdzie sobie precz ;) Biedny świnuś... pamiętam jak moja poprzednia dostawała zastrzyki i jak się przy tym wycierpiała- oby Twojej się to więcej nie zdarzyło :)

Awatar użytkownika
Martunia69
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Martunia69 » 9 kwietnia 2007, 23:22

Wiecie co,tak mi jej szkoda,szczególnie jak mam jej ta maścia smarować koło oka,kazali mi na bagietke brac ta maść i smarować a ona tak piszczy wtedy,dzisiaj wzielam ja na rece i ona tylko ta bagietke zobaczyła i juz był pisk,no ale jakos przetrwamy :)

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca