Chodzę do szkoły muz. i gram na skrzypcach.Czy świnkom to przeszkadza? Mogą stracić słuch?? :dontgetit: :niepewny:
Bo jak grałam dzisiaj to tak ją jakby wstrząsało...
Migusia pisze:Chodzę do szkoły muz. i gram na skrzypcach.Czy świnkom to przeszkadza? Mogą stracić słuch??![]()
![]()
Bo jak grałam dzisiaj to tak ją jakby wstrząsało...
Brila pisze:Ja może z innej beczki, ale ostrzegam Was - nie słuchajcie głośnej muzyki w pobliżu świnek (o basach już nie mówię, broń Boże!). Świnki mają bardzo wrażliwy słuch, a im bardziej podkręcicie głośniki, tym większa szansa na uszkodzenie słuchu świnki/świnek. Poza tym, niektóre mogą wpaść w szał i zrobić sobie krzywdę. .
Bercik pisze:Brila pisze:Ja może z innej beczki, ale ostrzegam Was - nie słuchajcie głośnej muzyki w pobliżu świnek (o basach już nie mówię, broń Boże!). Świnki mają bardzo wrażliwy słuch, a im bardziej podkręcicie głośniki, tym większa szansa na uszkodzenie słuchu świnki/świnek. Poza tym, niektóre mogą wpaść w szał i zrobić sobie krzywdę. .
to raczej się tyczy wszystkich zwierząt
tylko człowiek lubi sobie sam szkodzić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości