Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ankieta

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
naamah
Użytkownik
Kontaktowanie:

Ankieta

Postautor: naamah » 5 września 2016, 13:25

Witam wszystkich użytkowników forum!:)
Bardzo chciałabym Was prosić o wypełnienie ankiety dzięki której będę mogła sprawdzić świadomośc posiadaczy kawii na temat ich dobrostanu oraz szerzyć odpowiednie podejscie;) Ankieta jest anonimowa i potrzebna do pracy magisterskiej . Link jest tutaj----> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform

Każda odpowiedz bedzie dla mnie bardzo cenna i z góry za wszystkie dziękuję:)

Awatar użytkownika

madzia0902
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Ankieta

Postautor: madzia0902 » 5 września 2016, 21:11

Wypełniłam ankietę :) w niektórych miejscach nie wiedziałam co zaznaczyć bo ja mam łyse świnki i np nie trzyma się ich na trocinach :) ale zaznaczyłam ogólnikowo :) Powodzenia w pisaniu pracy magisterskiej :)

befana30
Użytkownik
Świnki morskie: Pusia i Kluska;
Gacus :)
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 6 września 2016, 9:25

Ja rowniez wypelnilam, szkoda tylko, ze nie ma dodatkowej opcji odpowiedzi typu "inne- podaj samodzielna odpowiedz", wtedy moglabym np do takiego winogronu dopisac, ze " owszem podaje, ale z 3 kulki rocznie ze wzgledu na cukry" albo kapusta- tez mozna, choc z umiarem ze wzgledu na wzdecia, czy tez rodzaje sciolek- ja stosuje wymiennie trocny i zwirek dla kota+ mata, wielu posiadaczy ma rowniez drybed, a nie zostal wymieniony, no nic- mam nadzieje, ze odp.sie przydadza i powodzenia na pracy magisterskiej ;)

"Vivi e lascia vivere" Schopenhauer

Figa
Użytkownik
Świnki morskie: Figa, Frezja
Kontaktowanie:

Postautor: Figa » 6 września 2016, 9:39

Zrobione, powodzenia w pracy ;)

Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: GalaxySparkle » 23 września 2016, 20:38

Wypełniłam, ale również miałam problemy z niektórymi odp. Są lepsze podłoża niż trociny, niektóre świnki chodzą wolno po pokoju etc. No ale życzę powodzenia z magisterką.

Wróć do „Choroby i problemy”