SwinkaCavia pisze: długie baardzo długie aż pozakrecane pazurki i moze cos sie tam stalo i go bolą lapki? jednego takiego pazurka dalej ma tylko ze jest twardy i ma dziwny kolor.. nie da sie obciac a do weta daleko i czasu za malo teraz mamy:/
tak ja wiem ale nie potrafię się z nim rozstać ja go kocham ale jakis czas kiedys mial nie obciete pazurki i .. no tak wyszlo... wiem glupia jestem ze o nia nie dbalam;( dalej sie obwiniamDarom pisze:Jak nie obcinasz mu pazurków i maja je az takie długie i pozakręcane to się nie dziwie. Do weta nie masz czasu isc. To jak Ty dbasz o prosiaka ? swinia padnie nawet nie będziesz wiedziała kiedySwinkaCavia pisze: długie baardzo długie aż pozakrecane pazurki i moze cos sie tam stalo i go bolą lapki? jednego takiego pazurka dalej ma tylko ze jest twardy i ma dziwny kolor.. nie da sie obciac a do weta daleko i czasu za malo teraz mamy:/
Moim zdaniem to jak swinka zyje w takich warunkach u Ciebie zaniedbana to lepiej oddaj ja komus innemu kto będzie miał czas dla swinki i będzie ja kochal i dbal o nią
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość