Przecież jak świnka zacznie jeść koszyk (wiklinę), to jej się coś stanie?
Ta myśl mnie męczy ponieważ moja koleżanka ma w koszyku wiklinowym sianko i tak nic się nie odzywałam ale to tak fajnie wyglądało. Ale czy tu ważne jest to jak wygląda wyposażenie czy zdrowie świnki.? - Pewnie że zdrowie
 Powiedziałam jej tylko żeby go wyjęła a jak wrócę to powiem jej czy może być. Świnkom to się podobało, wskakiwały do tego sianka, jadły je, ale też skubały wiklinę. Więc co Wy o tym sądzicie ?
 Powiedziałam jej tylko żeby go wyjęła a jak wrócę to powiem jej czy może być. Świnkom to się podobało, wskakiwały do tego sianka, jadły je, ale też skubały wiklinę. Więc co Wy o tym sądzicie ?Ja mam trzy kule na sianko oraz dwa duże paśniki w postaci leżących prostokątów, więc nie umrę jak nie będę miała tego koszyka ale koleżanka paśnika nie ma. Jeżeli niestety koszyk nie będzie dobry, to już chyba wiem co kupić/dać jej na urodziny
 .
.Pozdrawiam, dragonfly.

. Mam już mętlik w głowie. Proszę o odpowiedzi, nie potrzebuję 'regułki' eksperta tylko porady co o tym myślicie
. Mam już mętlik w głowie. Proszę o odpowiedzi, nie potrzebuję 'regułki' eksperta tylko porady co o tym myślicie  

.
.