Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Hamaki

Rozmowy na temat wyposażenia klatki oraz innych akcesoriów.
Awatar użytkownika
Nessi
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Nessi » 12 listopada 2006, 20:42

Sznurki może przegryść ja tam polecam spinacze są i mniejsze i większe masz pewnośc że zwierzak jest bezpieczny (o ile masz mocny materiał :P ). W sklepie wyjdzie drogo i nie masz pewności czy nie jest za duży albo za mały

"Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill

Awatar użytkownika

Zefirek13
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Zefirek13 » 13 listopada 2006, 18:19

ja moze i bym zrobila ale moj prosiec on grzyze materiała na najmardzie odpowaia mu sznurek alebo zamek wię nie wiem czy mu taki hamaczek zrobie ale pernie na prube tak a po t4em nie wiedomo czy zostanie w całości czy w kawałkach!!:P:P:P:P:P:P:P:):):):):):)

*:.*:.ZeFiR.:*.:*

RsQ
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: RsQ » 14 listopada 2006, 14:19

Ja jak pierwszy raz zrobiłem świni hamak to się rozerwał, ale dzisiaj poprawiłem i jest spoxik :) Świnia bardziej lubi siedzieć pod hamakiem a nie na hamaku :(

Moje gg: 1844697

admin
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: admin » 14 listopada 2006, 14:22

Moja jak się już do niego przyzwyczaiła to teraz bardzo lubi w nim siedzieć. Ma tam czyściutko, sama dba o czystość :]

RsQ
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: RsQ » 14 listopada 2006, 14:25

Jak nie nasika na niego to będzie miała czyściutko :]

Shannon
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Shannon » 14 listopada 2006, 15:04

Jak nie nasika na niego to będzie miała czyściutko

Moja Pufinka nigdy jeszcze nie nasikała na hamak tylko robi kupki, a ja je zrzucam :)

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 14 listopada 2006, 16:20

Mój fretek ma hamak, ale nie wiedziałam, że i świnki mogą coś takiego miec :P
Będę musiala wypróbowac. Powiedzcie mi tylko, czy wasze świnki (mówię o tych co lubią hamaki) miały kontakt z hamakiem jak były małe czy już jako dorosłe świnki? Ile zajęło przyzwyczajenie się do tego i załapanie o co chodzi?

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

RsQ
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: RsQ » 14 listopada 2006, 16:37

Powiedzcie mi tylko, czy wasze świnki (mówię o tych co lubią hamaki) miały kontakt z hamakiem jak były małe czy już jako dorosłe świnki? Ile zajęło przyzwyczajenie się do tego i załapanie o co chodzi?

Świnia KdA odrazu skumała o co chodzi, a ma około 2 lat. :) Jego świnia wogóle nie miała kontaktu z hamakiem. Ja swojej zrobiłem hamak ale jeszcze nie skumała o co chodzi :( Traktuje go jak domek :)

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 14 listopada 2006, 16:53

To będę musiała sprawdzic, czy moja bestyjka jest kumata. Pewnie mam jakiś hamak, bo często szyłam Bajzelkowi, nowsze doskonalsze wersje :P Muszę tylko poszukac :D

A jeszcze mam pytanie, czy wasze świnki nie obgryzają hamaków? Bo Izzulka czasem mnie szarpie za bluzki :D

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyzio
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Cyzio » 14 listopada 2006, 17:49

Hmm moja swinka nie przepada za hamaczkiem pod wzgledem jedzenia go ale takto lubi nanim siedziec :)

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Akcesoria”