Ja wodę podaję w poidełku, suchą karmę w porcelanowej miseczce, a świeże pokarmy w plastikowej. Plastikową wkładam tylko na czas, kiedy podaję warzywa lub owoce, bo normalnie to Xsara się do tej miseczki załatwia i mam konkretny problem...
No tak samo było z Guciem kiedy przyjechał do mnie cały wszedł do miski z jedzeniem i... a najfajniejsze było to, że on nie umiał pić z pojnika i daliśmy mu w misce piciu. Podszedł do niej i.... calutki wpakował się do miski z piciem, jak wyszedł był troszeczkę zdziwiony, że jest mokry
Ja też. Ona mi się nie przewraca, bo Celiś ma do tego domek z Ferplast'a, który jest do miski przystosowany, ma takie kółko, nie wiem jak to nazwać, ale na tej stronie jest fotka Domek Ferplast z miseczką
My mamy misek w ciul .Czyli :plastikowa z domku ferplast ,plastkiowe :niebieska,zielona,fioletowa,3 ceramiczne ,2 zawieszane i jeszcze jedną zawieszaną taką dużą
"... Patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca. A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem... " http://www.youtube.com/watch?v=uethIWUYt5k _moja kochana . [*]