Ja moim świnkom zrobiłam taką huśtawkę (taką jak jest na placu zabaw, jak jest jedna osoba w górze to druga w dole). I rolka służyła jako ten podest, to takie podparcie. I do tego takie "drabinki" z kartonu, że jak świnka będzie przechodzić, to będzie się przechylało. No, inaczej nie umiem wytłumaczyć.
Dzięki za wypowiedzi. Sprawa się sama wyjaśniła bo Dyzio uznał rolkę za coś do zjedzenia (jest maniakiem obgryzania wszystkiego co się nawinie) więc siłą rzeczy rolka wyjechała z klatki by mu nie zaszkodziła.
możesz dac rolke ja miałaam , nawet fajna była zabawa , ale racja to szkodzi w ten sam dzień zrezygnowałam z rolki po papierze zastanów sie rura ściekowa taka krótka , tez bedzie fajny ubaw i frajda dla prosiaka
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 21:22 przez Guffi, łącznie zmieniany 6 razy.
Powód:Błędy.
Moja to za mną po domu tak troche chodzi ale najbardziej kiedy mam jedzenie.Czasem lubie się położyć na dywanie a on biega wokół mnie i tu mnie poliże,tu troche przygryzie.Albo położy sie obok.
Świnki Morskie-Jedne z najsłodszych gryzoni:-) Moje świnki: -Lola -Fela Za tęczowym mostem w niebie z innymi świnkami: -Dyzio[*] -Kubuś[*] -Kubuś[*] -Miluś[*] Ogólnie zwierzęta które były u nas w domu:Pies-jamnik,5 myszek,myszoskoczki,2 ptaszki,żółwik,2 żabki,rybki, Kocham Was