wczoraj pomyślałam żeby włożyć dywan w klatce pysi ale nie wiedziałam czy wogóle można... mama mi mówiła że jak zrobi sisiu to będzie śmierdzieć no ale robi w swojej tolecie... i się chciałam zpytać was czy mogę proszę o szybką odp.
Zwykły dywan to wg. mnie nie najlepszy pomysł. Nasiąknie moczem i będzie śmierdzieć. Mata byłaby o wiele lepszym rozwiązaniem i łatwiej ją wyprać. Ja swoją mam już bardzo długo, jest już trochę pogryziona, ale bez trudu wytrzymuje "pranie".
Jakich trotow uzywaci dla świnki gdzieś czytalem ze nie każde mogą być bo nie które wydzielają silny zapach ktory moze podraznici nos świnki ?? (sory za bledy ale mam dyzlekcje, dyzortografie) :zalamany: :niepewny: :wstyd: :zawstydzony: :/ :suchy: :dobani: :zakrecony: :mur: :mur: :zabawa:
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 21:27 przez admin, łącznie zmieniany 6 razy.
Powód:Przenoszę do forum Mieszkanie
normalne trociny dla gryzoni ktore sa dostepne w zoologu - zwykle lub zapachowe , nie bierz od stolarza bo trafiaja sie z lakierowanego drewna i nie dosc ze smierdza to jak swinka to zje to moze byc nie ciekawie
Mam pytanko....może to było ale jak było to sorki... Ile może kosztować w sklepie zoologicznym żwirek Cats Dream albo tym podobne...??
dzisiaj przerzuciłem się na matę w klatce ale na razie mam pod nią trociny bo dziewczyny nie brudzą aż tak mocno tylko wynosiły ze sobą trociny...no i położyłem matę... proszę o odp...z góry dziex
B. dobry granulat "SUPER CAT'S UNI NATURA" za 8 l 14,50 w promocji, normalnie 7 l za 14,50. Jest jeszcze taki Pumo albo Prumo, nie wiem dokładnie jak się nazywa, w zielonym opakowaniu, 7 l 7,50 albo 9,50, nie pamiętam.