Nie wiesz jak u mnie to było. Przecież świnkom powinno się podawać chleb, tylko suchy, przecież nie daję im mokrego, czy świeżego, tylko ususzony (żeby mogły sobie na czymś ściekać ząbki). Czy to tak ciężko zrozumieć? Kupy się przyklejają, bo jak świnia nasika na Dry-Bed to nic dziwnego. To ja Cię nie rozumiem. Nie męczę się z trocinami, pod spodem mam gazetę i szybko całą zawartość wyjmuję, sprzątanie zajmuje mi około 10 minut, przy Dry-Bed około 50 minut (w tym wyczesywanie go z kłaków, następnie pranie ręcznie i to kilkakrotne spłukiwanie, nie liczę czasu wyschnięcia). Właśnie sprawdziłam osobiście i jakoś mi się nie spodobało. Nie chcę się kłócić, ale mam wrażenie, że chcesz mi jakoś dopiec, czy coś innego. Jak coś to pisz na PW.ruby_anger pisze:Becia pisze:ale jak przyjdzie go prać, albo sprzątać z niego przylepione kupy, lub kłaki i okruszki z suchego chleba, to po prostu współczuję tym osobą co go mają.
Tu Cie nie rozumie,jesli swinka jest zdrowa kupki sa suche i sie nie przyklejaja,okruszkow byc nie moze,bo swinki nie moga jadac chlebka,a co do wspolczucia,to inni moga wspolczuc Tobie,ze meczysz sie z trocinami,ile ludzi tyle zdan na ten temat,uwazam ,ze jesli ktos nie sprwdzi osobiscie to sie nie przekona
Becia pisze:Nie wiesz jak u mnie to było. Przecież świnkom powinno się podawać chleb, tylko suchy, przecież nie daję im mokrego, czy świeżego, tylko ususzony (żeby mogły sobie na czymś ściekać ząbki). Czy to tak ciężko zrozumieć?ruby_anger pisze:Becia pisze:ale jak przyjdzie go prać, albo sprzątać z niego przylepione kupy, lub kłaki i okruszki z suchego chleba, to po prostu współczuję tym osobą co go mają.
Tu Cie nie rozumie,jesli swinka jest zdrowa kupki sa suche i sie nie przyklejaja,okruszkow byc nie moze,bo swinki nie moga jadac chlebka,a co do wspolczucia,to inni moga wspolczuc Tobie,ze meczysz sie z trocinami,ile ludzi tyle zdan na ten temat,uwazam ,ze jesli ktos nie sprwdzi osobiscie to sie nie przekona
Becia pisze:To ja Cię nie rozumiem. Nie męczę się z trocinami, pod spodem mam gazetę i szybko całą zawartość wyjmuję
Nie chce sie klucic ani dopiekac zastara jestem na takie zabawy,Ty nie zrozumialas sensu mojej wypowiedzi,chodzilo o to,ze nie mozna wspolczuc jak sie ie zna obu sposobow,niepotrzebnie to odebralas sobiscie,calosc byla na zasadzie porownaniaBecia pisze: Nie chcę się kłócić, ale mam wrażenie, że chcesz mi jakoś dopiec, czy coś innego. Jak coś to pisz na PW.
ŚwinkoManniaczka pisze:Martex ja też daje żwirek PinioI jestem zadowolona
Wróć do „Sprzątanie i podłoża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość