dobra przekonałam się do mat... jak przybędę mi jakieś nowe prośki to przetestuję... granulat, a na to mata u nas Ci mat pod dostatkiem w okolicznych sklepach Tylko kurcze granulat droższy od trocin... myślisz, że w połączeniu z trocinami też by 'działało'!?
Brokensword napisała:Tylko kurcze granulat droższy od trocin...
Poszukajcie a znajdziecie Tańszy granulat jest np w Łodzi w takim markecie zoologicznym i są rózne gramatury. W innych są albo pojedyńcze duze worki albo kosztują kosmicznie. Myślę że jak by się rozejrzeć to można by było takich sklepów znaleźć więcej w innych miastach.
Na Piłsudskiego, przy realu( geantcie) jak się idzie od przystanku autobus lub tram po stronie marketu są magazyny i takie tam. pod koniec tych magaznów jest szyld Pambemia- czy jakoś tak, market zoologiczny. i to tam ja kupuję. tam są opakowania już od kilograma i dosyć duzy wybór
Lidziiia, a czy ten paśnik jest niezbędny? Jak dla mnie to jest to dziwny pomysł Przez niego więcej siana było poza klatką niż w klatce. Poza tym często spadał, więc teraz leży od xx lat nieużywany, nawet nie wiem gdzie