Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.
A pieszczoch z niego niesamowity! Na kolanach zdaje się że ustalają sobie "dzisiaj ty jesteś bliżej pańci ale za to ja jutro" Twój merinuś już obrasta lokami ?
Jednka nie :C Z tydzień temu powinnam prosiaki wykąpać a tu - ani świnie nie oporządzone, ani żaden sprzęt - nic. Transporter też za maały na dwie świnie ... może będą jeszcze organizowali w Poznaniu ... a może pofatygują się i do Szczecina ? W to akurat wątpię : | No cóż tzreba czekać na kolejną ...
Do tego czasu z pewnością uporam się ze swoim zwierzyńcem A będzie może BestPupil ? Jak juz jechać to z dwoma chłopakami Poza tym nie chcę sobie wyobrażać jak Harry będzie dar się za małym :c Do tego czasu zdążę też zarejestrować Inu w CCP .... w sumie, czy jest to konieczne ?
Kąpiesz tego swojego w szamponie wybielającym? Mój już ma loczki ale do korkociągów dalleko no chyba że jak się go zmoczy podczas kąpieli ... Tylko właśnie ma troszkę na końcówkach futerka takie żółte odbarwienia i to ciężko zmyć ..
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.